Netherlands

Duitsland meldt 4000 nieuwe besmettingen met coronavirus

Het aantal besmettingen met het coronavirus is in Duitsland in een dag tijd met 3965 gestegen naar 52.547. Dat meldde het Robert Koch Instituut, de Duitse tegenhanger van het RIVM, zondag. Het dodental door het coronavirus is volgens de officiële cijfers van het instituut opgelopen van 325 naar 389.

In de strijd tegen de ziekte zijn scholen, winkels, restaurants, speeltuinen en sportaccommodaties gesloten. Veel bedrijven hebben personeel naar huis gestuurd en de productie stilgelegd. De maatregelen zijn zeker tot 20 april van kracht.

In Duitse media circuleren ook andere, hogere cijfers. Die zijn op basis van eigen optellingen van cijfers van de deelstaten. Het Duitse persbureau DPA meldde zondag op basis daarvan dat 58.639 besmettingen zijn vastgesteld en dat inmiddels 457 mensen in Duitsland dat niet hebben overleefd.

Het aan Nederland grenzende Noordrijn-Westfalen en Beieren zijn de zwaarst getroffen deelstaten met respectievelijk 13.630 en 13.263 besmettingen en elk 110 doden.

Football news:

Delaney op Sancho: hij heeft alles te gaan voor de top 5 beste spelers in de wereld
Jack moet 80 miljoen pond waard zijn, gezien het bedrag van Maguire ' s transfer
Serie A wordt hervat op 20 juni. De Italiaanse beker HERSTART is gepland voor 13 en 17 juni
La Liga speelt 32 dagen achter elkaar (Ja!). Clubs worden beloofd een minimum van 72 uur tussen de wedstrijden, en spelers zijn al gewond
De Premier League publiceerde het formaat van het wedstrijdschema
Farfan voelt zich geweldig
Real Madrid-De duurste club in Europa, Manchester United-2nd, Barcelona-3rd (KPMG)