Netherlands

Dochter Patricia Paay ontkent deelname aan The Masked Singer

Entertainment

19 minuten geleden Aangepast: 17 minuten geleden

Beeld © ANP/RTL

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Miljoenen kijkers zitten vanavond weer voor de buis voor een nieuwe aflevering van 'The Masked Singer'. Wie zitten er toch in die pakken? Als we Christina Curry (30), de dochter van Patricia Paay (71), mogen geloven zit zij er in ieder geval niet in.

"Lekker veel lol hebben en zingen samen met mijn knappe dochter, want zingen kan ze"

Patricia Paay deed de geruchtenmolen flink draaien op Instagram. Ze deelde een foto van haar en haar dochter samen én sprak over haar zangtalent. 'Een regenachtige vrijdagmiddag in Rotterdam. Heerlijk thuis. Lekker veel lol hebben en zingen samen met mijn knappe dochter, want zingen kan ze.'  Ook schrijft La Paay dat ze hoopt dat haar dochter hier 'iets' mee gaat doen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Over de helft: zitten deze BN'ers ook in The Masked Singer?

Haar volgers denken gelijk dat Christina in een van de pakken van The Masked Singer zit. 'Je mooie dochter is de Panter', schrijft een. Ook een andere volger denkt zeker te weten dat Christina de Panter is in het programma, maar daar maakt ze direct korte metten mee. 'Haha, nee', schrijft ze onder een van de reacties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie Valk onthult The Masked Singer-geheimen

Vorige week zagen we hoe Ernst Daniël Smid en Mattie Valk zichzelf ontmaskerden, hieronder zie je er alles over.

Football news:

Suller over de wedstrijd met Istanbul: Dit zijn De Kampioenen van Turkije, het zal moeilijk zijn
Gasperini over de nominatie voor de beste coach van het jaar award: als we Liverpool verslaan, misschien krijg ik een paar stemmen
Julian Nagelsmann: Leipzig wil PSG Het Laatste gevoel geven dat ze het hebben over
Tuchel Pro Champions League: wedstrijd met Leipzig-de finale van onze groep
Antoine Griezmann: het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Ik heb genoeg van Barcelona, Antoine Griezmann heeft z ' n Interview met Movistar aangekondigd. In het bijzonder zal de Fransman spreken over zijn relatie met de Catalaanse striker Lionel Messi. Ik heb niet meer opgetreden sinds de presentatie [op de dag dat ik lid werd van Barca]. Zoals ik die dag al zei, Ik wil niet buiten het veld spreken, maar erop. Dat ben ik. Voetbal spelen is waar ik het beste in ben. Maar het is tijd om alles op zijn plaats te zetten. Er zijn veel dingen verzameld. Ik heb er genoeg van Diario Sport citeerde Griezmann als gezegde. Moe om de oorzaak van alle problemen te zijn.Het was luidruchtig rond Messi en tijdens de pauze voor de nationale ploegen-Griezmann' s voormalige agent liep over
West Brom keeper op brunu ' s penalty: je moet niet springen voor de kick
Brugge coach op de wedstrijd met Borussia: als je alleen verdedigt, heb je een betere kans om te verliezen