Netherlands

Directie PSV zet Ihattaren voor straf uit de selectie

Foto: ANP

Mohamed Ihattaren heeft zich opnieuw onmogelijk gemaakt bij PSV. De middenvelder traint niet meer mee met de selectie van het eerste elftal. Tot die straf is besloten omdat Ihattaren zich niet aan bepaalde afspraken heeft gehouden.

Ihattaren meldde zich vorig weekeinde ziek bij PSV en ging niet mee naar Istanbul voor de return in de tweede voorronde van de Champions League tegen Galatasaray. Op internet verscheen woensdag, de dag van de wedstrijd, een foto van Ihattaren die bij zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in Frankrijk was.

“De directie van PSV heeft aan Mohamed Ihattaren medegedeeld dat hij geen onderdeel meer uitmaakt van de teamtraining van het eerste elftal. Hij volgt op de PSV Campus vanaf maandag een individueel programma met begeleiding vanuit PSV”, meldt de Eindhovense club. “De aanleiding voor het gesprek was dat de speler de afgelopen tijd een aantal afspraken met de club niet is nagekomen. De directie heeft hem daar donderdagmiddag op aangesproken, zoals in het verleden eerder is gebeurd. Het clubbelang van PSV staat te allen tijde voorop. De focus ligt op het kwalificatietraject voor de groepsfase van de Champions League, de Johan Cruijff Schaal en de start van de Eredivisie.”

Football news:

Heb je He Jude gehoord bij de Brentford wedstrijden? 50 jaar geleden, de omroeper draaide op een lied voor zijn geliefde-de fans veranderde het in een volkslied
Inzaghi rond 2:2 met Atalanta: er was een bittere smaak. Inter verdiende om te winnen
Klopp op 3-3 met Brentford: een gekke wedstrijd. Ze gaven Liverpool een gevecht en verdiende een punt, ik respecteer
Sulscher klaagt dat Manchester United minder kans om boetes te verdienen. Hij geeft Klopp de schuld voor niets
Liverpool leidt de Premier League, voor City, Chelsea, Manchester United en Everton met 1 punt. Brighton hebben een spel in reserve
Simeone op 0:1 met Alaves: Atletico was niet snel genoeg. De tegenstander verdiende om te winnen
Gibraltar speelt al in de Conference League, maar de RPL clubs niet. Hoe is dit gebeurd?