Netherlands

Deze Aston Martin DB5 heeft de James Bond-gadgets – Sjoerds Weetjes 222

Is de DB5 de beroemdste Aston Martin ooit gebouwd? Ongetwijfeld en dat is absoluut te danken aan James Bond, de Britse agent uit de gelijknamige filmreeks. En zie hier een kopie van de filmauto, die de Aston Martin in een gelimiteerde serie uitbrengt. Jawel, inclusief draaiende nummerborden, een rookgordijn en wapens! 

Dit is een DB5 Continuation. Hij is niet in de jaren zestig gebouwd, zoals het origineel, maar afgelopen jaar. In een gelimiteerde oplage maakt de restauratie-afdeling Aston Martin Works een replica van de Engelse sportwagen, nota bene de Goldfinger-editie met verschillende gadgets uit die legendarische film. Welke dat ook al weer waren laat Autovisie-redacteur Sjoerd van Bilsen je deze keer in Sjoerds Weetjes zien. Hij toont tevens hoe ze werken, zoals de wapens achter de knipperlichten, het kogelvrije scherm, de telefoon die gekoppeld is aan je Bluetooth-verbinding van je telefoon en het radarscherm. 

Keuzes

Sjoerd vertelt je het verhaal achter de Aston Martin DB5 Continuation Goldfinger, zoals de speciale editie voluit heet. Hij legt je tevens uit welke keuzes de gefortuneerde kopers konden maken tijdens het samenstellen. 

Sjoerds Weetjes

Zin in meer leuke weetjes? Ga dan op onze website naar de rubriek Sjoerds Weetjes, en laat je de komende weken overspoelen met interessante feitjes en bijzondere verhalen over net zo bijzondere of juist soms doodgewone auto’s. Heb je zin in klassiekers? Kijk dan eens naar de rubriek Uw Garage, waarin gepassioneerde bezitters uitgebreid vertellen over hun grote liefde. Liever genieten van spraakmakende youngtimers? In Peters Proefrit gaat Autovisie-redacteur Peter Hilhorst op pad met een bijzondere auto die het hart van de stuurman sneller doet kloppen. Kortom: je hoeft je de komende weken niet te vervelen. Onze kanalen staan vol met gave auto-content!

Reageer op artikel:

Deze Aston Martin DB5 heeft de James Bond-gadgets – Sjoerds Weetjes 222

Football news:

Lehmann op Neuer en Buffon: er is geen sprake van enige vergelijking. Manuel is beter met minstens twee hoofden. Voormalig Duitse doelman Jens Lehmann heeft zich uitgesproken over de vergelijking tussen Manuel Neuer en Gianluigi Buffon. Er is geen sprake van een vergelijking. Manuel is beter met minstens twee hoofden. De Bundesliga, de Premier League en De La Liga zijn sterker dan de Serie A. Nu is het zelfs controversieel dat Italië de beste verdedigers en Keepers heeft, zoals het voorheen was zei Lehmann. De Duitser speelde in de Serie A in het seizoen 1998-99 voor AC Milan. Na slechts zes wedstrijden in een jaar, verhuisde hij naar Borussia Dortmund
Pep op Stadsuitgaven: Manchester United won altijd omdat ze meer uitgeven dan anderen. Barcelona en Real Madrid-ook
Mbappe kan mijn opvolger worden. Ik zie mezelf in zijn spel
Jurgen Klopp: Ik wil geen speler die wil vertrekken als we ons niet kwalificeren voor de Champions League
PSG heeft bereikt de 100 miljoen abonnees merk op sociale media
Fiorentina mag Gattuso uitnodigen in de zomer. De partijen zijn al gecontacteerd
In 2021 wint Spartak niet twee wedstrijden op rij, Krasnodar-in het algemeen 4! Wiens serie mislukkingen zal worden onderbroken?