Netherlands

De Wolf waarschuwt Feyenoordfans voor laatste kans

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Feyenoord heeft John de Wolf ingezet om Feyenoordfans op het hart te drukken dat zij zich komende zondag tegen ADO Den Haag aan de coronamaatregelen moeten houden. De icoon en assistent-trainer van de Rotterdammers vertelt dat in een video.

De fans van Feyenoord hielden zich afgelopen weekend tegen FC Twente (1-1) niet voldoende aan de coronamaatregelen. Ze zongen, schreeuwden en stonden te dicht bij elkaar. Het leverde onder andere een reactie van minister-president Mark Rutte op. "Zo krijgen we het virus niet onder controle. Je moet gewoon je bek houden", zei hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rutte over Feyenoord-supporters: 'Gewoon je bek houden'

"We zijn gewaarschuwd. Zondag onze laatste kans", zegt De Wolf. "Dit is een belangrijke boodschap. Help je club en houd je aan de regels. We willen voor jullie blijven spelen en niet in een lege Kuip. De club rekent op jou."

De Wolf doelt daarmee op de maatregelen die de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, wil doorvoeren bij het opnieuw overtreden van de coronaregels. Hij schreef in een brief aan Feyenoord dat hij overweegt minder fans toe te laten bij nieuwe overtredingen. Ook het uitsluiten van publiek is een optie.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi