Netherlands

Automobilist rijdt in op cafégangers in Rijsbergen, twee gewonden

Een automobilist is zondagochtend vroeg ingereden op cafébezoekers in het Brabantse Rijsbergen. Twee personen raakten gewond.

Het incident gebeurde rond 05.30 uur bij de Jolly Jester Pub aan de Sint Bavostraat. Volgens ooggetuigen reed de automobilist het fietspad op, en reed daarbij in de richting de cafégangers. Wat de oorzaak is is onbekend, de bestuurder is doorgereden.

Schade aan voorruit

Twee cafébezoekers zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een aantal fietsen zijn flink beschadigd, het is niet bekend of hier mensen op zaten tijdens de aanrijding.

De politie heeft de weg tijdelijk afgezet en is een onderzoek gestart. Agenten zijn nadrukkelijk op zoek naar een auto met schade aan de voorruit.

Lees ook: Politie lost waarschuwingsschot na rumoer tijdens aanhouding in Rotterdam

Gerelateerd

De Nationale Politie heeft te maken met een grote uitval van politieagenten....

De bewoners van de Zaandamse Ringweg, waar dinsdagavond opnieuw een explosie...

De politie in Nieuwegein heeft donderdag 17 september een wel heel opmerkelijke...

Football news:

Ex-Barca coach Sethien kan het overnemen in Palmeiras
Fonseca ongeveer 2:1 met jonge jongens: gaf een pauze aan sommigen. Nu Roma zal zich richten op Milaan
Hoogtepunt van de maand: de Rangers vooruit scoorde van 50 meter (het verste doelpunt in de geschiedenis van de Europa League). Gerrard zegt dat hij nog nooit iets mooiers gezien heeft dan pure waanzin
Mourinho op 3:0 met LASK: moeilijke tegenstander, maar Tottenham speelde zo dat de overwinning leek gemakkelijk
Stefano Pioli: Milaan is geen gewoon team. Hij speelt met minder toewijding na de Derby
Barca spelers-verslag over loonsverlagingen: we gaan niet tolereren dat de club onze rechten schendt. De deelnemers in de brief reageerden op het verzoek van de directie om loonsverlaging en gaven uiting aan hun ontevredenheid. Marca met betrekking tot El Mundo onthult enkele details van de brief. Wij zullen niet accepteren dat Barcelona onze rechten schendt met de argumenten in hun boodschap. Zij zijn van mening dat de enige manier om de kosten te verlagen is door gezamenlijke actie van alle groepen en delen van de club. Tegelijkertijd geven zij echter in duidelijke tegenspraak toe dat sommige van de genoemde groepen en afdelingen reeds de economische aanpassingen hebben doorgevoerd die zij wensen, luidt de tekst van de brief. In de brief van de spelers staat dat het team op dit punt eensgezind is, ondanks het feit dat Marc-Andre Ter Stegen, Clement Langle, Frankie De Jong en Gerard Pique onlangs hun contracten hebben verlengd
Milaan zijn 21 wedstrijden ongeslagen in alle wedstrijden. Volgende wedstrijd-met Roma