Netherlands

Apple koopt AI-bedrijf om apps te verbeteren

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

Door de overname van het AI-bedrijf Vilnyx, zou Apple zijn apps en spraakassistent Siri kunnen verbeteren.

Apple heeft eerder dit jaar het bedrijf Vilynx overgenomen, bericht Bloomberg. Vilynx is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie. 

Vilnyx beschreef zichzelf, op zijn inmiddels verwijderde website, als 'AI voor media'. Het bedrijf specialiseerde zich in het begrijpen van wat er in een video te zien is. Ook werkte het bedrijf aan technologie om gebruikers betere aanraders voor volgende video's en andere media te geven.

Apps verbeteren

De overname zou bedoeld kunnen zijn om apps zoals Foto's en spraakassistent Siri te verbeteren. Ook zou de technologie gebruikt kunnen worden in de televisiediensten van Apple. Apple maakt zelf zelden het doel van overnames bekend.

Apple zou ongeveer vijftig miljoen dollar hebben betaald voor de overname, stellen bronnen die anoniem willen blijven. Rond de vijftig werknemers van het bedrijf, waaronder medeoprichter Elisenda Bou-Balust, zouden nu voor Apple werken. Het kantoor in Barcelona blijft bestaan.

Football news:

Griezmann op de wedstrijd tegen Argentinië op het WK 2018: bood Deschamps 4-4-2 en persoonlijke voogdij over Messi. Hij heeft naar Barcelona en Frankrijk geluisterd en Antoine Griezmann heeft zijn herinneringen aan het WK 2018 en de Euro 2016 gedeeld. Over het WK 2018 was het duidelijk dat je iets groots kunt doen door te kijken naar de intensiteit waarmee ons team trainde. Deschamps belde de spelers om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Argentinië, en ik stelde voor dat hij te verdedigen op een 4-4-2 manier, waar Konte persoonlijk zal zorgen voor Messi. Deschamps zei: Denk je dat erAttico is. Maar uiteindelijk luisterde hij naar mij (Frankrijk versloeg Argentinië in de 1/4 finale met een score van 4:3-ca. Showsport). Dankzij dit toernooi begon ik herkend te worden in Frankrijk, omdat ze alleen Real Madrid en Barcelona volgen. Ik verloor twee finales in een korte periode (de 2015-16 Champions League finale met Attetico en de Euro 2016 final met Frankrijk-CA. En wilde geen football meer kijken. Ik was niet gerustgesteld door het feit dat ik de beste speler van het toernooi Griezmann zei
Ex - Inter defender Maicon kan naar Sona verhuizen van de winnaar van de Serie D
IFAB over het spelen met je hand: niet elke aanraking van de bal is een overtreding. De eindbeslissing berust bij de scheidsrechter
Griezmann, toen ik Atletico verliet, had ik verandering nodig. De beslissing was zeer moeilijk
Barcelona was de naam van Masserano om de gewonde Pique te vervangen. Javier weigerde (Eduardo Inda)
Inter wil Giroud ondertekenen in Januari
ISCO agent: hij wil proberen te spelen in een andere competitie