Netherlands

Alle Nederlandse etappes BinckBank Tour afgelast

Alle Nederlandse etappes BinckBank Tour afgelast

De BinckBank Tour wordt niet volledig afgelast. Dat heeft de organisatie van de wielerkoers dinsdagavond bekendgemaakt. Eerder op de avond was er nog sprake van volledige afgelasting, maar de etappes op Belgisch grondgebied kunnen wel doorgang vinden.

Eerder op de dag hadden de burgemeesters van Sittard-Geleen, Terneuzen en Vlissingen de etappes die door hun gemeenten zouden gaan verboden. Als reden werden de nieuwe coronamaatregelen aangevoerd die de regering op maandag aankondigde. Zo mag er de komende drie weken geen publiek bij sportevenementen in Nederland zijn.

Het leken even alsof de hele BinckBank Tour na de afgelasting geschrapt zou worden, maar de organisatie heeft besloten alsnog door te gaan op Belgisch grondgebied. Voor de etappes van donderdag en vrijdag wordt nu naar alternatieven gezocht, terwijl in plaats van de tijdrit op woensdag een rustdag wordt ingelast.

De eerste etappe van de Binckbank Tour werd op dinsdag verreden. De Belg Jasper Philipsen won die etappe, Danny van Poppel was op de vierde plaats de beste Nederlander.

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi