Netherlands

33-jarige Amsterdammer mogelijk slachtoffer vergismoord

Reed in geleende auto

7 minuten geleden Aangepast: 1 minuut geleden

Serdar Ay werd vorige week in de nacht van maandag op dinsdag doodgeschoten. Beeld © ANP

Altijd weten wat er speelt?
Download de gratis RTL Nieuws-app en blijf op de hoogte.

Playstore Appstore

De 33-jarige Serdar Ay, die vorige week werd vermoord toen hij in een auto door het Amsterdamse Osdorp reed, is mogelijk het slachtoffer geworden van een vergismoord. De politie zegt daar 'zeer serieus' rekening mee te houden.

Ay reed vorige week in de nacht van maandag op dinsdag in een geleende zwarte Volkswagen Polo door Osdorp, toen hij volgens de politie door veel kogels werd geraakt. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, maar een paar uur later overleed hij toch.

Van de daders van de moord ontbreekt nog ieder spoor. Daarom deed de politie vanavond in Opsporing Verzocht een oproep aan getuigen om zich te melden. 

Football news:

Griezmann op de wedstrijd tegen Argentinië op het WK 2018: bood Deschamps 4-4-2 en persoonlijke voogdij over Messi. Hij heeft naar Barcelona en Frankrijk geluisterd en Antoine Griezmann heeft zijn herinneringen aan het WK 2018 en de Euro 2016 gedeeld. Over het WK 2018 was het duidelijk dat je iets groots kunt doen door te kijken naar de intensiteit waarmee ons team trainde. Deschamps belde de spelers om zich voor te bereiden op de wedstrijd tegen Argentinië, en ik stelde voor dat hij te verdedigen op een 4-4-2 manier, waar Konte persoonlijk zal zorgen voor Messi. Deschamps zei: Denk je dat erAttico is. Maar uiteindelijk luisterde hij naar mij (Frankrijk versloeg Argentinië in de 1/4 finale met een score van 4:3-ca. Showsport). Dankzij dit toernooi begon ik herkend te worden in Frankrijk, omdat ze alleen Real Madrid en Barcelona volgen. Ik verloor twee finales in een korte periode (de 2015-16 Champions League finale met Attetico en de Euro 2016 final met Frankrijk-CA. En wilde geen football meer kijken. Ik was niet gerustgesteld door het feit dat ik de beste speler van het toernooi Griezmann zei
Ex - Inter defender Maicon kan naar Sona verhuizen van de winnaar van de Serie D
IFAB over het spelen met je hand: niet elke aanraking van de bal is een overtreding. De eindbeslissing berust bij de scheidsrechter
Griezmann, toen ik Atletico verliet, had ik verandering nodig. De beslissing was zeer moeilijk
Barcelona was de naam van Masserano om de gewonde Pique te vervangen. Javier weigerde (Eduardo Inda)
Inter wil Giroud ondertekenen in Januari
ISCO agent: hij wil proberen te spelen in een andere competitie