Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Zeer grote brand in meerdere bedrijfspanden in Zuid-Hollandse Ter Aar

Door onze nieuwsredactie

Aan de Hertog van Beijerenstraat in Ter Aar is vrijdagavond brand uitgebroken in een houthandel. Het vuur is overslagen op meerdere bedrijfspanden. In de wijde omtrek is een grote zwarte rookwolk zichtbaar. De brandweer is met veel eenheden aanwezig.

De brand brak rond 21.30 uur uit in een houthandel. Maar het vuur ontwikkelde zich snel waardoor de brand snel werd opgeschaald naar 'zeer grote brand'. De brandweer is al met veel materiaal aanwezig, maar er zijn meer eenheden onderweg. Brandweerlieden uit de hele regio zijn opgeroepen.

Er zijn veel explosies te horen deze zijn van gasflessen op de heftrucks in het pand, meldt de Veiligheidsregio. De politie ontruimt de omgeving van de brand.

Een grote rookpluim trekt in de richting van Woubrugge. Ook in Amstelveen en in Leiden zou de rook te zien zijn, is te lezen op Twitter. De politie adviseert omwonenden om ramen en deuren dicht te houden en uit de rook te blijven.

Het is niet bekend of er mensen in het pand aanwezig zijn. Het zal nog enige tijd duren voor de brand is geblust.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.