Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Wilde politie-achtervolging eindigt in Den Bosch, man opgepakt

De politie heeft donderdagavond in Den Bosch een man opgepakt na een wilde politie-achtervolging. Agenten zaten vanaf Limburg achter een auto aan. Daarbij is ook een politiehelikopter ingezet. In de Kempenlandstraat slaagde de politie erin om de Range Rover klem te rijden.

De verdachte man wist echter lopend te ontsnappen. Hij zou zich hebben verschanst in een woning in de buurt. Een zogeheten Rapid Response Team van de politie was onderweg om hem op te pakken. De politie bevestigde korte tijd later dat iemand is aangehouden.

Kentekenregistratie
Volgens de voorlichter van de politie werd de aangehouden man gezocht. Voor welke feiten, houdt hij achterwege. De achtervolging werd gestart nadat verkeerscamera's de nummerplaten van de auto in het vizier kregen. Het kenteken stond geregistreerd, waarna eenheden van de politie de Range Rover aan de kant wilden zetten.

Sint-Michielsgestel
De chauffeur gaf geen gehoor aan de stoptekens en vervolgde de weg. Volgens de zegsman van de politie zouden er door agenten ook acties zijn uitgevoerd in de buurt van Sint-Michielsgestel en Den Dungen. Maar het verloop daarvan, is nog niet duidelijk.

In de omgeving van de Bossche wijk 't Zand was veel politie op de been. Agenten waren uitgerust met kogelwerende vesten. Volgens een ooggetuige stonden ruim twintig eenheden van de politie paraat. Ook de hondenbrigade werd ingezet.