Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld vindt het lastig om een date te vinden

Vrouw (37)

De Steenbok voelt zich vol zelfvertrouwen en de Vissen wil iets met haar interieur doen. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Tweelingen

21-05/21-06
Een afspraak met je partner om een leuk uitstapje te maken wordt uitgesteld. Single Tweelingen vinden het lastig om een leuke date te vinden. Je leest een vakboek of -artikel en doet nieuwe inzichten op.

Kreeft

22-06/22-07
Je zit met iets wat je even tijdelijk voor je partner verborgen houdt. Een vriendin heeft (financiële) problemen. Je wilt graag wat doen, maar merkt dat je dit niet lukt. Zeg het gewoon eerlijk.

Leeuw

23-07/23-08
Je partner heeft een indringend gesprek met een vriend. Dat kan veel veranderen. Op je werk wil iemand je helpen, maar jij wijst hem of haar vriendelijk af. Je hebt veel energie en maakt indruk op je omgeving.

Maagd

24-08/22-09
Veranderingen op je werk zijn aanleiding om intern of ergens anders te solliciteren. Een positieve verandering! Samen met je partner heb je de wildste ideeën. Niet alles gaat door, en dat is prima.

Weegschaal

23-09/22-10
Je voelt goed aan dat een collega iets verbergt. Wees voorzichtig, want het kan gevoelig liggen. Zelf durf je je juist vaker kwetsbaar op te stellen. Er komt plotseling schot in een hypotheek of lening. Gelukkig maar.

Schorpioen

23-10/22-11
Met je partner heb je een uitgebreid gesprek over de veranderingen thuis en in jullie gezin. Daarnaast heeft hij of zij problemen met een collega. Je duikt dieper in jezelf om erachter te komen wat je leuk vindt.

Boogschutter

23-11/21-12
Je onderzoekt je gezondheid en ontdekt iets wat je nog niet wist. Ook een gesprek met een therapeut of psycholoog kan heel verhelderend zijn. Een vrouwelijke collega is niet zo hulpvaardig.

Steenbok

22-12/20-01
Veranderingen op het gebied van je financiën hebben invloed op je dagelijks leven. Ga er creatief mee om. Je voelt je vol zelfvertrouwen, maar in de slaapkamer ben je minder enthousiast. Hoe kan dat?

Waterman

21-01/19-02
Je hebt soms het gevoel dat je in een rollercoaster zit. Gelukkig nemen deze gevoelens wat af. Je krijgt geld voor een verbouwing of verhuizing. Nu nog zorgen dat jij en je partner op één lijn komen te zitten.

Vissen

20-02/20-03
Je voelt een buurvrouw of familielid haarfijn aan. Een collega zegt een afspraak af waardoor deze niet doorgaat. Verder is het druk op je werk. Thuis voel je je op je best. Je wilt iets met je interieur doen.

Ram

21-03/20-04
Een droom geeft je inzicht in een bepaalde situatie. Aan het eind van de week levert je dat een voordeel op. Je twijfelt nog steeds of je geld wilt uitgeven aan die dure vakantie of hobby. Zijn er alternatieven?

Stier

21-4/20-05
Thuis ben je de bemiddelaar als er ruzie is. Dat doe je met alle liefde, maar het kost je meer tijd dan je dacht. Je staat vaker stil bij je financiële situatie of je salaris. Kun je er meer voor jezelf uithalen?

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.