Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

VVV na goal in laatste minuut zeker paar uur koploper in Keuken Kampioen Divisie

Door onze sportredactie

VVV-Venlo voert minstens een paar uur de ranglijst aan in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Rick Kruys won zaterdag dankzij een doelpunt in de laatste minuut van de extra tijd van Telstar: 1-2.

VVV leek na goals van Jayden Turfkruier (Telstar) en Pepijn Doesburg (VVV) op weg naar een gelijkspel en zou daardoor de derde plek op de ranglijst innemen. Door een intikker van Martijn Berden in de 94e minuut pakte het compleet anders uit: VVV veroverde drie punten én de koppositie.

Dankzij de driepunter in Velsen-Zuid komt VVV na vijf wedstrijden op tien punten. Tot dusver werd er drie keer gewonnen, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren. Die ene nederlaag was in de seizoensopener tegen MVV Maastricht (1-3).

VVV is in ieder geval een paar uur koploper in de Keuken Kampioen Divisie. Later op zaterdag kan Roda JC, dat om 21.00 uur aftrapt tegen NAC Breda, de leiding weer overnemen. Ook SC Cambuur en FC Den Bosch (aftrap 18.45 uur) komen zaterdag in actie.

Vorig seizoen eindigde VVV in de competitie op de zevende plek en bereikte de club de halve finales van de play-offs om promotie/degradatie. Daarin werd na strafschoppen verloren van Almere City, dat uiteindelijk wél promotie naar de Eredivisie bewerkstelligde.