Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vier doden bij ongeluk met drie sportwagens met Nederlandse kentekens op snelweg A3, over Duitse grens bij Arnhem

© Aachener Zeitung

Bij een verkeersongeluk met drie Porsches met Nederlandse kentekens op de Duitse autosnelweg A3 vlak na de Nederlandse grens zijn volgens Duitse media vier mensen, waarschijnlijk Nederlanders, om het leven gekomen.

De drie sportwagens reden tijdens regenachtig weer hard de grens over en een van de bestuurders verloor naar het zich laat aanzien de macht over het stuur, waardoor fatale botsingen ontstonden.

Het is nog niet bekend of er in de Porsches Nederlanders zaten maar de politie vermoedt van wel. De plaatselijke politie denkt volgens de krant Bild dat de drie auto’s samen onderweg waren toen de ongelukken bij de afslag Elten - Beek gebeurden. Een bestuurder verloor de macht over het stuur en de auto raakte daarbij van de weg. De volgende auto stopte daarom en een derde Porsche boorde zich kort daarna in het gestopte voertuig. Eén van de inzittenden van de derde Porsche is licht gewond geraakt.

De autosnelweg is in de richting van Oberhausen tot aan het begin van de avond afgesloten op het traject waar de botsing gebeurde. De Nederlandse A12 gaat op de grens over in de Duitse A3, die na 769 kilometer de Oostenrijkse grens bij Passau bereikt.