Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Vacature | NU.nl zoekt een ervaren binnenlandverslaggever

Door NU.nl

Ben jij graag aan zet bij grote binnenlandse nieuwsonderwerpen? Dan zoeken wij jou. NU.nl is op zoek naar een ervaren binnenlandverslaggever die wil werken voor de grootste nieuwssite van Nederland. Een nieuwsjager die een relevant netwerk meebrengt.

Wat ga je doen?

Je bent samen met collega's Job van der Plicht en Sanne Oving verantwoordelijk voor de binnenlandverslaggeving op het grootste nieuwsplatform van Nederland.

We bepalen elke week welke actuele binnenlandse onderwerpen jij voor je rekening neemt. Je gaat daarvoor op pad, verzorgt de eerste berichtgeving en maakt relevante follow-ups.

Daarnaast publiceer je elke week nieuws dat niet bij andere media te vinden is. Dat doe je binnen de dossiers die jij naast het lopende nieuws volgt.

Wat bieden wij?

Een uitdagende baan met een gigantisch podium. Je werkt op een ambitieuze, jonge redactie waar hard wordt gewerkt, maar een goede sfeer ook belangrijk is. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van opleidingen en trainingen.

De functie is voor 38 uur per week. De schaalindeling is op basis van ervaring. Een laptop, telefoon en treinabonnement of reisvergoeding krijg je van ons.

De redactie van NU.nl vind je in Hoofddorp. We werken nog enigszins flexibel. Dat betekent dat je maximaal twee dagen in de week thuis kunt werken.

Dit moet je weten over NU.nl

NU.nl is met acht miljoen maandelijkse gebruikers de grootste nieuwssite van Nederland. We zijn altijd in beweging en de ontwikkelingen gaan lekker snel.

De sfeer is informeel. Iedereen wordt aangemoedigd zich uit te spreken en mee te denken.

Wie zoeken wij?

Een ervaren journalist die weet hoe je nieuws maakt, een relevant netwerk meebrengt en met een positieve instelling anderen weet te enthousiasmeren voor de verhalen die op NU.nl verschijnen.

Je volgt het nieuws actief, zit vol energie en bent initiatiefrijk. Je kunt inspelen op onverwachte nieuwsgebeurtenissen en vindt het niet erg om op atypische tijden te werken. Je bent in staat om voor een breed publiek te schrijven: neutraal, snel, bondig en laagdrempelig.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan via deze link.