Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Twitter voert meer beperkingen in voor niet-betalende gebruikers

Nieuws -

Elon Musk wil dat Twitter-gebruikers gaan betalen. Alleen betalende gebruikers kunnen voortaan stemmen in peilingen en verschijnen op het tabblad Voor jou.

Al eerder werd bekend dat het blauwe vinkje zou verdwijnen voor niet-betalende gebruikers. Reeds geverifieerde accounts raken per 1april hun status kwijt.

Op 15 april zullen meer beperkingen van kracht worden voor niet-geverifieerde accounts.

Het Twitter Blue-programma is inmiddels wereldwijd beschikbaar. Eerder was de betaaloptie beperkt tot zo’n vijftig landen. Naast een ‘Verified’-vinkje krijgen abonnees minder reclame te zien en kom komen ze hoger te staan in zoekopdrachten, krijgen ze de mogelijkheid om tweets na plaatsing te bewerken, langere video’s te posten en lange berichten te schrijven tot een lengte van 4.000 tekens.

Sinds begin maart is Twitter Blue ook in Nederland en België verkrijggbaar, voor 8,47 euro per maand. Er kwamen op dat moment ruim twintig Europese landen bij, waaronder Ierland, Oostenrijk, Griekenland, en de Scandinavische landen.

Een andere optie is het Twitter Verified Organizations-programma en kost 1000 dollar per maand plus belastingen in de VS en 50 per maand voor extra accounts. Organisaties krijgen dan een gouden of grijs vinkje.