Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Sex/Life-fans, opgelet: op déze datum verschijnt seizoen 2 (+ teaser)

Ontwerp Zonder Titel 2023 02 05t104037.118

Was jij fan van het eerste seizoen Sex/Life? Dan hebben we geweldig nieuws. Het tweede seizoen verschijnt binnenkort al op Netflix.

Hoe zat het ook alweer?

De serie Sex/Life gaat over Billie Connelly die het ogenschijnlijk goed voor elkaar lijkt te hebben. Ze is getrouwd met een knappe man en samen hebben ze twee kinderen. Toch is Billie haar leven een beetje moe en fantaseert over de liefde en seks met haar ex-vriendje Brad. In seizoen 1 zag je hoe Billie twijfelde tussen het spannende gepassioneerde leven met Brad en het gezinsleven met Cooper. Cooper komt in seizoen 1 te weten dat zijn vrouw Billie nog altijd fantaseert over haar ex-vriendje en probeert daarom op verschillende manieren hun seksleven een boost te geven. Helaas levert dit weinig op. In de laatste aflevering vindt er een verzoening plaats tussen Billie en Cooper, waarna Billy direct door rent naar het appartement van Brad. Ze vertelt hem dat ze nog steeds getrouwd is, maar eindigt haar verhaal met de woorden: ‘now fuck me.’

Lees ook: Op déze datum verschijnt de romcom Your Place or Mine op Netflix

Seizoen 2

De vraag is natuurlijk: wat zal er in seizoen 2 allemaal gebeuren? Er zal in ieder geval duidelijk worden of Brad ermee kan leven dat Billy getrouwd blijft en hij als een soort tweede man fungeert. Zal dit op de lange termijn niet voor problemen zorgen? Daarnaast weten we ook niet hoe de reactie van Cooper zal zijn op het voorstel van Billie. Gaat ze het hele verhaal geheim houden of starten ze een open relatie? In het tweede seizoen zullen ook een aantal nieuwe gezichten te zien zijn, waaronder: Wallis Day als personage Gigi, Darius Homayoun als Majid en Cleo Anthony als Kam. Het tweede seizoen zal op donderdag 2 maart op Netflix verschijnen.

Benieuwd naar de eerste beelden? Bekijk hieronder de teaser:

Lees ook: Spannend: Netflix deelt trailer van seizoen 4 van YOU

Foto: GettyImages
Bron: cinemablend.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.