Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Salvadoraanse toestanden! Zweedse premier wil leger inzetten tegen """bendegeweld"""

Je kan je vinger er nooit helemaal op leggen in elk Europees land en in Zweden steevast nog iets minder. Maar het gaat er toch af en toe mis en met 'af en toe' bedoelen ze dan 3 doden in 3 uur en 11 doden in 1 maand. En met 'mis' bedoelen ze dat er willekeurige, onbetrokken burgers aan stukken worden geblazen terwijl 'bendeleden' elkaars huizen van de kaart vegen. (En dan zwijgen we nog even van de biculturele drama's die zich daar continu voltrekken.)

Dus nu wil Zweedse premier het dikste gaas in zijn arsenaal inzetten om de wond toe te dekken: het leger. "In een tv-toespraak zei Kristersson dat de bendes moeten worden opgespoord en "verslagen". Hij beloofde ook "krachtige en baanbrekende maatregelen" om het bendegeweld een halt toe te roepen." Vandaag bespreekt hij met de Zweedse commandant der strijdkrachten Micael Bydén hoe het leger bij kan dragen aan deze taak.

Kortom, binnenkort last night Salvadoraanse toestanden in SWEDEN.

wat?

this is the way

Social

En nou rammen lui

Het leger inzetten. Maar immigratie stoppen en/of het beestje bij de naam noemen ho maar. Want racistisch en niet inclusief hè?

De bendeleden, crimineeltjes, wannabe gangsters, waren vroeger alleen bang voor de Blanke/Molukse motorclubs zoals Bandidos of Hell's Angels. Sinds die aan banden zijn gelegd is het bendegeweld in Nederland ook toegenomen waarschijnlijk. Heb het van dchtbij gezien in de buurt Maarssen/Utrecht

Het voorland van Nederland.
En wat werd Trump uitgelachen toen hij Zweden bekritiseerde.

Import the third world. become the third world.

En:

You get what you vote for.

Totaal ontspoort, dit... graag blijven benoemen zodat de wegkijkers en faciliteerders weten (erkennen) dat ze bloed aan hun handen hebben.

Last Christmas, I gave you my country
But the very next day
You pissed it away

Barmhartigheid is als schieten in eigen voet.

Naar dat land hoef ik dus ook niet meer te verhuizen. Weer een minder.

Alle ellende bevindt zich in de grote steden, ik neem aan dat je daar sowieso niet wil wonen toch?

REAGEER OOK