Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

PSG-doelman Rico ligt op intensive care na ongeluk met paard

Door onze sportredactie

Doelman Sergio Rico is een dag na het kampioensfeest van zijn club Paris Saint-Germain op de intensive care beland. Volgens Spaanse media liep de keeper een ernstige hoofdblessure op toen hij van zijn paard viel.

Rico zou van het dier een trap in zijn nek hebben gekregen toen hij op de grond lag. PSG bevestigt zondag dat de 29-jarige Spanjaard betrokken was bij een ongeluk. Een woordvoerder van de club zegt tegen Franse media dat de situatie "ernstig, maar stabiel" is.

De Spaanse krant Marca meldt dat Rico zondagochtend in de buurt van Huelva, een stad in de regio Andalusië, een ritje op zijn paard maakte. De doelman werd na het ongeval per helikopter naar een ziekenhuis in Sevilla gebracht.

Sevilla, de club waarmee Rico twee keer de Europa League won, wenst hem via sociale media "heel veel sterkte en een spoedig herstel". De eenmalig Spaans international was eerder ook actief bij Fulham en RCD Mallorca.

Rico is reservedoelman bij PSG achter Gianluigi Donnarumma. De grootmacht kroonde zich zaterdag opnieuw tot kampioen van Frankrijk. De ploeg van trainer Christophe Galtier had genoeg aan een 1-1-gelijkspel bij Strasbourg.

Lees meer over:

Paris Saint-Germain Voetbal