Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Podcast De Boordradio | 'Pole van Verstappen één van de beste ooit'

Door Bas Scharwachter

Max Verstappen won zeer overtuigend de Grand Prix van Monaco, maar vooral zijn zaterdag zal de recordboeken halen. NU.nl-verslaggevers Joost Nederpelt, Patrick Moeke en Bas Scharwachter zijn ervan overtuigd dat de klasse rondom die poleposition niet snel geëvenaard gaat worden.

Klik op het blok hierboven om de podcast te starten.

Vragen?

Heb je vragen voor het team van De Boordradio? Dan kun je ons altijd mailen op [email protected]. Je kunt ook reageren via NUjij of Twitter.

Je kunt je ook gratis abonneren op de De Boordradio-podcast. Abonneren op de podcast kan via Spotify, Apple Podcast, Google Podcast of een andere podcastapp.

Abonneer via Spotify

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.

GP-spel

Denk jij meer verstand van Formule 1 te hebben dan Joost, Patrick, Ho-Pin en Bas? Doe mee aan het het leukste GP-managerspel van Nederland! Daag de mannen en de rest van de luisteraars uit in de subleague van De Boordradio. Zoek onder 'vriendenleagues' op De Boordradio en meld je aan!

Doe mee aan het GP-spel.Foto: NU.nl

Lees meer over:

De Boordradio