Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Paul Rudd (53) deelt geheim achter jonge uiterlijk

Paul Rudd

Het geheim achter het jonge uiterlijk van Paul Rudd is volgens de acteur een goede hoeveelheid “slaap”. Dat zegt de 53-jarige acteur in een interview met het tijdschrift Men’s Health.

“Slaap. Dan dieet, daarna gewichten en dan cardio”, zegt Rudd over zijn stappenplan voor een gezond lichaam. “Mensen vragen me ‘kan je mij jouw dieet sturen? Hoe vaak per week sport je? Drink je? Eet je koolhydraten? Snack je wel eens?’ Het belangrijkste deel van je training is slaap”, meent de Ant Man-acteur. “Mensen zetten hun wekker en slapen dan vier uurtjes voordat ze eruit gaan om te kunnen trainen. Ze bewijzen zichzelf hiermee een slechte dienst. Als ze nou maar gewoon acht uur slaap kunnen krijgen…”

Shakes met eiwit

Naast slapen sport Rudd natuurlijk ook wel en let hij op wat hij eet. Zo bestaat zijn dieet uit eieren, zalm en shakes met alleen eiwit en water, zonder fruit. “Het klinkt verschrikkelijk, maar dat is het echt niet”, vindt de acteur. “Ik vind een routine hebben prettig. Routine is een menselijke behoefte. Het vormt je op een hele positieve en gezonde manier.”