Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ouderen de pineut. Kabinet bouwt te weinig woningen voor hulpbehoevende bejaarden

"IK ZEI: U KUNT DE TERING KRIJGEN, MEVROUW JANSEN!"

Tegenvallertje voor het kabinet dat de ambitie voor het realiseren van 40.000 woningen speciaal voor ouderen die veel zorg nodig hebben compleet ziet mislukken. Ze komen niet één, tien of honderd plekken tekort, maar met de huidige plannen blijft dit kabinet steken op een schamele 18.920 woningen. Nog niet eens de helft. Normaal best wel opzienbarend nieuws, maar tegenwoordig hebben we moeite om enige verbazing te veinzen. Dit komt tenslotte van een kabinet dat nagenoeg nooit de eigen doelen verzilvert. Of het nu gaat om nieuwe huizen om de woningcrisis op te lossen, opvangplekken om de asielinstroom te beteugelen of een einddatum voor de afhandeling van de toeslagenaffaire: dit kabinet presenteert keer op keer ambitieuze targets waar vervolgens helemaal niets van terecht komt. Dan moet Hugo weer schoorvoetend toegeven dat hij helemaal niets kan en hij de 100.000 woningen niet gaat halen. Of, zoals in dit geval, krijgt de Tweede Kamer op het moment dat de parlementaire pers nog druk bezig is met de verkiezingsuitslag een update toegestuurd waarin staat dat uit grondig onderzoek blijkt dat 18.920 aanzienlijk minder is dan 40.000. Het is de zoveelste tegenvaller voor een kabinet dat zich het motto 'veel woorden, weinig daden' volledig eigen heeft gemaakt. BBB-ambities met CDA-resultaten, daar komen we niet ver mee. 

Veel ouderen snakken naar een bejaardenhuis. Eigen plekje, niet te groot, gelijk gestemden onder elkaar en geen thuiszorg met allerlei autootjes en scooters, maar gewoon inpandig.

Er wordt voor iedereen te weinig gebouwd en voor iedereen is dat balen. Het ergste is het voor de jongeren die thuis moeten blijven wonen terwijl ze eigenlijk willen en moeten uitvliegen.

Ze moeten heel Flevoland vol bouwen met huizen en moskeeën. Zorg dat het betaalbaar is. Dan verhuist iedereen daar heen en komen de volkshuizen weer vrij voor het oude volk..

Het is gewoon wederom gebakken lucht. Iets waar dit kabinet groothandelaar in is. Nu hoor ik telkens op de radio dat Rutte, ondanks de uitslagen van de PS, niet twijfelt aan het draagvlak voor zijn regering, aangezien de coalitie in de 2e kamer wel een meerderheid heeft. Snapt die man het dan echt niet?

"opvangplekken om de asielinstroom te beteugelen"? Sinds wanneer zorgen meer opvangplekken voor een beperking van de asielinstroom?

Geen zorgen,
Na het binnenkort afschaffen van de stikstof regels,
en het invoeren van een asiel stop,
komt het weer helemaal goed...

REAGEER OOK