Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Nederlandse borrel tijdens journalistiek festival Perugia

Vereniging Veronica brengt de Nederlandse bezoekers van het internationale journalistieke festival in Perugia bij elkaar. Donderdagmiddag 20 april zijn Nederlandse bezoekers welkom op een borrel in het centrum van Perugia.

Jaarlijks reizen tientallen Nederlanders naar Italië om in Perugia het vijfdaagse congres bij te wonen. Tijdens vele tientallen sessies praten journalisten, docenten en onderzoekers uit de hele wereld over prangende journalistieke dilemma’s.

De bijeenkomst voor de Nederlanders is bedoeld om in een informele setting ervaringen uit te wisselen en banden aan te halen of te smeden. De borrel wordt gecombineerd met de bekendmaking van de short list voor de European Press Prize donderdag 20 april vanaf 18.30 uur in hotel Brufani in Perugia. Er is beperkt plaats. Aanmelden kan via dit formulier. Toegang is gratis.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia