Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Mogelijk in Spanbroek ontvoerde man liep op sokken, politie deelt nieuwe foto

Door onze nieuwsredactie

De man die vrijdag mogelijk is ontvoerd in het Noord-Hollandse Spanbroek wordt nog altijd vermist. De politie heeft zondag een nieuwe foto van hem gepubliceerd.

De man stond vrijdag een klein uur voor zijn verdwijning op zijn sokken bij het winkelcentrum en de bushalte aan de Herenweg in Spanbroek. Rond 14.20 uur stapte hij onder dwang in een auto. Daarna is de man niet meer gezien. Verder blijkt uit het politieonderzoek dat hij Engels of Duits spreekt.

Op de nieuwe foto die de politie heeft vrijgegeven, staat de man in een lijnbus. Hij is gefilmd door een camera in de bus. Een politiewoordvoerder vertelde eerder op zondag dat meerdere tips zijn binnengekomen, maar dat nog altijd onduidelijk is wie de man is of waar hij verblijft.

Wel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zo'n 10 kilometer verderop in Heerhugowaard twee mannen aangehouden. Hun rol bij de verdwijning wordt onderzocht. De twee zitten in beperkingen. Dit betekent dat ze alleen met hun advocaat mogen praten.

De politie beschikt over bewakingsbeelden en heeft twee foto's gedeeld in de hoop dat getuigen iets kunnen vertellen. De politie zegt zich zorgen te maken over zijn gezondheid.

Lees meer over:

Binnenland