Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Maxime Meiland vond eigen boek over misbruik moeilijk om te lezen

Maxime Meiland

Maxime Meiland vond het moeilijk om haar eigen boek te lezen. Dat vertelde ze donderdag tijdens de presentatie van haar boek Maxime – misbruikt, ontspoord en nu…. gelukkig! aan RTL Boulevard. In het boek is de Meiland-telg openhartig over het seksueel misbruik waar zij op haar 15e mee te maken heeft gehad.

“Ik vond het moeilijk om te lezen”, vertelde Maxime in het RTL-programma. “Ik heb ook wel dagen gehad van waarom heb ik dit nou gedaan? Ik voel dan opeens dat ik heel kwetsbaar ben.” De realityster is desondanks niet bang dat het haar weer de put in trekt. “Ik heb hele goede therapie gehad en dat heeft het rauwe randje wel weggehaald.”

Zelfdodingspogingen

Het boek Maxime – misbruikt, ontspoord en nu…. gelukkig! is, net als het boek over vader Martien Meiland, geschreven samen met Jan Dijkgraaf. In het boek vertelt Maxime behalve over het misbruik door een man ook over de zelfdodingspogingen die ze heeft gedaan.

Komt goed

Eerder vertelde Maxime, die onlangs trouwde met haar vriend Leroy Molkenboer en twee dochtertjes heeft, te hopen dat ze met het boek jongeren kan meegeven dat “het uiteindelijk wel goed komt”.