Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Man onwel tijdens show Jandino Asporaat

Een man is zaterdagavond onwel geworden tijdens een show van Jandino Asporaat. Dat vertelt de 42-jarige presentator en komiek in een bericht op Instagram. “In al mijn jaren op het podium, heb ik nog nooit meegemaakt dat er iemand zo onwel werd, dat er ambulance ter plaatste moest komen”, aldus Asporaat.

Volgens de presentator lag de man in kwestie twintig minuten op de grond in de zaal. Die periode leek “een eeuwigheid” te voelen. “Het was een zeer traumatische ervaring, voor zijn vrouw en zijn kinderen, maar zeer zekers ook voor het publiek, omdat je op dat moment machteloos bent”, schrijft Asporaat.

“Godzijdank zat er in de zaal een dokter, een anesthesioloog en een reanimatiecoach, die meteen te hulp schoten”, vervolgt Asporaat. “Dit klinkt als een begin van een slechte grap, maar door hun snelle handelen, konden ze hem reanimeren, tot de ambulance ter plaatste kon zijn.” Asporaat wil dan ook een groot compliment naar hen maken. Zonder hen had de situatie volgens hem “heel anders” kunnen aflopen.

Gaat naar omstandigheden goed

Asporaat besloot pas door te gaan met de show toen werd medegedeeld dat de man weer helemaal bij was en naar het ziekenhuis ging voor controle. “De meneer en zijn gezin maken het naar omstandigheden goed”, besluit Asporaat zijn bericht.