Netherlands
This article was added by the user Isla Bailey. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Liveblog Eredivisie | Laatste speelronde cruciaal in degradatiestrijd

Goedemiddag en welkom in dit blog! Het is alweer de laatste competitiedag van de Eredivisie en traditiegetrouw worden alle wedstrijden tegelijk gespeeld! De kampioen en de eerste degradant zijn al bekend, maar wie verzekert zich van play-offs voor Europees voetbal en wie degradeert naar de Keuken Kampioen Divisie?

Afzwaaiende Buijs gelooft nog in play-offs
Bij FC Groningen nadert het einde van een tijdperk van vier jaar met Danny Buijs als hoofdtrainer. "Ik kreeg gisteren van iemand een stand doorgestuurd over mijn vier jaar bij de club en dat gaf me wel weer een goed gevoel. Ze hadden de vier jaar Eredivisie bij elkaar opgeteld en daar staan we op een zevende plaats", zegt hij tegen RTV Noord

Maar de Groningers hebben nog wat om voor te spelen, de play-offs. Ondanks een reeks van zes nederlagen op rij is plek acht nog in het zicht, al heeft de ploeg dat niet in eigen hand. Buijs is strijdbaar: "De prioriteit is zelf winnen. Het liefst zo ruim mogelijk, want het doelsaldo kan ook een rol gaan spelen." Buijs wordt na dit seizoen opgevolgd door huidig Heracles-coach Frank Wormuth.