Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Kīlauea Volcano Live Stream

Kinderspeelgoed. Ik ben eens bij de Mount Yasur-vulkaan op het eiland Tanna in Vanuatu in de Stille Zuidzee geweest. Daar vliegen blokken zo groot als vrachtwagens (met aanhanger) omhoog. Niet veel bezoekers want er is vrij lastig te komen. Je kunt daar gewoon op de kraterrand staan. Wel bukken zo nu en dan. Je zou niet de eerste zijn die zo'n bezoekje niet overleeft.

In de omgeving van de Mayon (phillipijnen) wordt geevacueerd, men verwacht nu snel weer een echte uitbarsting (3 van 5).

Verder: www.volcanodiscovery.com/erupting_vol...

Waarom is het in Hawaii nig gisteren en in Australië bijna morgen. Wat zit daar tussen als wij vandaag zijn? Vragen, vragen.

REAGEER OOK

Kijkt u naar de heerlijke erupterende Halemaʻumaʻu krater, voor een ultiem zen-gevoel. Het is daar nog gisteren en nog nacht, vandaar. U dacht dat bestelbusjes in Amsterdam en boeren in Flevoland allemaal dingen uitstoten, maar dat kunnen ze op Hawaii ook. Nu niet allemaal met de 4x4 naar het tuincentrum om Round-Up voor uw tegeltuindieselgrasmaaier te halen. Qua viezigheid is de mens nog altijd viezer alsdan een vulkaan. Althans, dat zegt DE WETENSCHAP. Meer info over de actiefste en meest bezochte vulkaan ter wereld hierrr.

Hee hallo, ben jij er ook weer

Social