Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Jort Kelder ontkent relatie met Op1-collega Welmoed Sijtsma

Door onze nieuwsredactie

Jort Kelder heeft geen relatie met zijn collega Welmoed Sijtsma. Dat zei de 58-jarige presentator zondag in het televisieprogramma Rooijakkers Over De Vloer van RTL. Ook gaf hij aan dat hij überhaupt niet goed is in relaties.

"Ik vind Welmoed heel leuk. En betoverend, zeker op beeld. Zij is iemand, die spat van het scherm. Even los van dat ik net zo oud ben als haar vader, wat technisch een merkwaardig kerstdiner op zou leveren, vallen wij niet op elkaar. We vinden elkaar wel leuk", antwoordde Kelder toen Art Rooijakkers hem over de geruchten bevroeg. Kelder presenteert samen met Sijtsma een dag in de week talkshow Op1.

Kelder legde ook uit dat hij niet goed is in relaties, omdat hij "een beetje een einzelgänger" is. Ook is hij erg op zichzelf. Om die twee redenen zou hij al acht jaar geen relatie hebben gehad. "Lau was de laatste", zei hij tegen presentator Art Rooijakkers, verwijzend naar zijn relatie met presentatrice Lauren Verster die acht jaar geleden uit ging. "Er zaten sindsdien wel wat vriendinnen tussen, maar niet echt relaties of zo", aldus Kelder.

Wat Kelder mist als hij geen relatie heeft? "Hoogtepunten, dieptepunten, dat verwerk ik allemaal alleen, ja. Dat is wel raar, ja. Maar dit is burgerlijk gepruttel. Ik heb hiervoor gekozen en als ik verliefd zou worden, of struikel over iemand die ik heel leuk vind, dan is niets uitgesloten. Maar voorlopig ga ik even zo door."

Lees meer over:

Achterklap Jort Kelder