Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Johan Derksen kraakt serie Linda de Mol af: ‘Smakeloos gedrocht’

Johan Derksen

Talpa-coryfee Johan Derksen heeft maandagavond de nieuwe serie FIVE LIVE van collega Linda de Mol afgekraakt. Derksen noemde de serie in het Talpa-programma Vandaag Inside “een smakeloos, niet leuk gedrocht” waarin “heel slecht geacteerd werd”.

De analist van Vandaag Inside viel vooral over de scene in de serie waarin een op Angela de Jong gelijkende televisierecensent tijdens een talkshow een lamp op haar hoofd krijgt. “Dit was een persoonlijke afrekening met Angela de Jong”, aldus Derksen. “En ik vind het nog erger dat Angela de Jong vervolgens reageert met een column. Dan ben je echt kinderachtig.”

Mede-presentator Wilfred Genee vroeg zich na het kritische commentaar van Derksen af “hoe lang ons contract nog loopt”. Derksen maakt zich daar geen zorgen over: “Wij kunnen hier tot onze dood blijven zitten.”

FIVE LIVE vertelt over het wel en wee achter de schermen van een fictieve talkshow. Op Twitter klaagden mensen zondagavond tijdens de eerste aflevering dat de serie flauw en slecht was. Ook waren kijkers kritisch over het feit dat een personage zijn naam deelt met Orlando Boldewijn, de 17-jarige jongen die in 2018 verdronk na een date op een woonboot. De naam was toevallig zo gekozen, liet Talpa maandag in een reactie weten.