Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Jack van Gelder mag van John de Mol gewoon commentaar geven bij gruwelijke knikkershow

Ik heb zo'n gevoel dat we in de halve finale gaan komen

Stom Egbers is samen met zijn meldpuntmiep van de televee gejorist maar gelukkig kan Bert Brussen nog wel gewoon genieten van de kale knikkerklets van Cheque van Gelder. Wat kan John de Mol het ook verrotten, hij kreeg (naar eigen zeggen heel weinig) meldingen over zijn zwager en daar deed hij in naam van de Vader, de Zoon en de Heilige Bankrekening ook geen zak mee. Geen verrassing dus dat De Mol het belachelijke programma Knikkerbaantje Spelen niet met het badwater van Van Gelder laat weggooien, en dus mag monsieur L'Oréal Sublime Bronze, die de laatste jaren vooral indruk maakte met gekleuter op Twitter, gewoon becommentariëren of knikkertje groen dan wel knikkertje blauw eerder bij de finish is. Wat een grotere schande is, is dat die waardeloze nikskunner van een Graaiton Gerschwatitwnitonschnitzelwitz dat programma nog steeds mag presenteren. Moet hij niet in naam van emochantageclub Postcode Loterij wat centen uit de zak van armlastige omaatjes kloppen?

Weet u nog? Wij betalen, en Tom & Jack maar neuken

Social

Formule1 niet op een open kanaal, dan ook voetbal achter de decoder.

De staatsomroep is er voor de propaganda van Rutte5.

Jordan Peterson zegt dat het probleem in beide kampen ligt; 'hoge status' mannen en de vrouwen die daarop vallen. Just sayin'..

"Weet u nog? Wij betalen, en Tom & Jack maar neuken"

Dat is de nuance waar ik hier voor kom!

Daar ligt die griet… daar ligt ze… ja ja… in bad… daar ligt ze… en daar komt Thomas Berge… ja… Thomas Berge… (echte naam bij redactie bekend)… ja daar gaat hij… en… jaaaa jaaa hij gaat erin!! Thomas Berge (echte naam bij de redactie bekend) OWWWW Thomas Berge toch! Enz enz

Ow. Ik zag een reclame. Thomas Berge is een kandidaat en tegenwoordig is Frans Duijts (andere kandidaat) slanker dan Berge. Of Berge boller dan Duijts… hoe je het wilt zien/noemen.

REAGEER OOK