Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Ja, echt waar: 1 op de 8 mannen neemt condooms mee naar een begrafenis

Ja, echt waar: 1 op de 8 mannen neemt condooms mee naar een begrafenis

Een begrafenis lijkt misschien wel de allerlaatste plek om van bil te gaan, maar het blijkt dat sommige mensen hier van tevoren wel rekening mee houden. Volgens onderzoek van een Amerikaans condoommerk neemt een op de acht mannen condooms mee naar een begrafenis. 

Veel mensen hebben weleens seks gehad op een vreemde plek. Soms heb je nou eenmaal zin in een vrijpartij. Maar bij sommige mensen blijft het niet bij de zee, in een lift of in het bed van hun ouders. 

Condooms mee

Het condoommerk Trojan onderzocht op welke onverwachte momenten mensen zin hebben in seks. Een op de acht mannen gaf daarbij aan condooms mee te nemen naar een begrafenis, ‘voor het geval dat’. 

Lees ook: Fantaseren over een ander tijdens de seks: kan dat eigenlijk wel?

Zin in seks na verlies van een dierbare

Het klinkt misschien een beetje gek en misplaatst, maar volgens therapeuten en seksonderzoekers is het heel normaal om zin te hebben in seks na het overlijden van een dierbare. “Het gaat echt om het opvullen van de leegte – letterlijk en figuurlijk”, legt Patti Britton, een klinisch seksuologe en seksualiteitsvoorlichtster, uit in Mel Magazine. “Een rouwtraject gaat over het verlies van iemand die je liefhad, het verlies van een vorm van intimiteit. Daarom ligt je libido vaak plots hoger: om die leegte en dat nieuwe gebrek aan intimiteit op te vullen.”

Tip van de redactie

Seks is iets persoonlijks, en daarom is verschil in verlangen onvermijdelijk binnen een partnerrelatie. Maar in plaats van dit verschil als een probleem te zien, moet je het aanvaarden als een extra dynamiek voor je seksleven! Seks hoeft namelijk helemaal niet saai te worden naarmate je langer samen bent met je partner. Lees er alles over in dit boek. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Dailymail.co.uk
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.