Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

iOS 17 wordt pas écht tof met dit iPhone-accessoire

Het is de grootste nieuwe functie in iOS 17: Stand-by. Die transformeert je iPhone tijdens het opladen in een slim scherm. Zo heb je een prachtige wekker op je nachtkastje, of een nuttig display voor op je bureau. Maar om het potentieel van Stand-by écht te kunnen benutten, heb je een geschikte oplader nodig.

stand-by

stand-by

Oplader voor Stand-by in iOS 17

Stand-by is een slim scherm dat vanzelf in beeld komt als je je iPhone oplaadt en horizontaal op zijn kant zet. Welke informatie je ziet, bepaal je zelf. Standaard zijn dat een klokje met de agenda, maar je kunt er een digitaal fotolijsten van maken, een muziekspeler, de weersverwachting en meer.

De functie wordt pas echt handig met een draadloze oplaadstandaard, die je iPhone in de liggende modus houdt. Dit is ideaal voor Stand-by. Er is wat dit betreft veel keuze: hieronder noemen we onze 3 favoriete opladers voor Stand-by.

1. Twelve South Forté (Apple’s favoriet)

twelve south forte

twelve south forte

De Twelve South Forté MagSafe Stand is de oplader die je ziet in Apple’s marketingmateriaal, zoals de afbeelding bovenaan dit artikel. Het is de perfecte Stand-by oplader voor de iPhone 12 of nieuwer (de iPhone SE uitgezonderd).

Je kunt je iPhone er zowel horizontaal als verticaal op plaatsen en de hoek is aan te passen. Je hebt wel Apple’s eigen MagSafe-oplader nodig die je aan dit accessoire bevestigt. De oplader is er dus niet bij inbegrepen.

2. Elago MS1: goedkoper alternatief

Elago MS1

Elago MS1

Vind je de Twelve South Forté te duur? Een goedkoper alternatief is de Alego MS1 Oplaadstandaard, die speciaal is ontworpen voor Stand-By en € 26,99 kost. Ook hier is de MagSafe-oplader van Apple niet bij inbegrepen – dus als je hem nog niet hebt zal je die er nog bij moeten kopen.

Het product is gemaakt van siliconen, een zacht materiaal dat je iPhone beschermt tegen krassen. Hij is er in vier uitvoeringen: blauw, wit, roze en zwart. Naast Stand-by is het ook een handig apparaatje voor bijvoorbeeld FaceTime-gesprekken en het bekijken van video.

3. Belkin Laadstandaard: inclusief oplader

Belkin MagSafe oplader

Belkin MagSafe oplader

Heb je geen Apple MagSafe-oplader in huis, dan is de Belkin Magnetische Draadloze Laadstandaard (€ 39,99) een fijn accessoire. Die laadt je iPhone namelijk wél op, met een vermogen van 7,5 Watt. Je kunt je iPhone zowel in de landschap- als portretstand plaatsen en het ledlampje laat zien of je toestel wordt opgeladen.

iOS 17-special

Ook leuk nu iOS 17 uit is: Het grote iPad en iPhone boek 2024 is nu verkrijgbaar, gemaakt door de redactie van iCreate. In de uitgave leer je stapsgewijs het nieuwe besturingssysteem door en door kennen: zo kent de iPhone straks geen geheimen meer voor je.

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »