Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Halen deze zes agenten het Achtuurjournaal?

Is dit niet dezelfde wijk waar ooit ambtenarendelegatie werd ontdaan van hun laptops toen ze - tegen lokaal advies in - meenden een stukje van 100 meter wel te kunnen lopen in plaats van met de auto te gaan?

Ik hoop overigens dat de spelers van het Nederlands elftal ook geschorst worden. Drie NUL achter na een keer aan je kont krabben. Een penalty missen.. en ga zo maar door.

Tja, die straat ziet eruit als een scène uit de walking dead. Gaat een beetje ver om ze hiervoor te schorsen!

De immense angstige domheid van het beoordelingsonvermogen gesublimeerd in een schorsings-reflex. Deug-angst in al zijn oprechtheid. In het gelid mensen: deug!

Neem aan dat men de uitspraken in eigen tijd deed.
Is dat een valide reden om te mannen te schorsen?

Die lutsers zijn vergeten er muziek onder te zetten.
www.youtube.com/watch?v=zfjm0K1l7AM

REAGEER OOK

Hoera. Daar is de zondagophef

Social

Er mag ook niks meer. Beetje de gids uithangen tijdens een toeristisch stedentripje naar Parijs en commentaar geven op wat er te zien is. Als u links kijkt, ziet u rechts niets. Dat soort jolige dingen. En natuurlijk HEE, DAAR, EEN BLANKE. De zes op avontuur zijn inmiddels geschorst wegens de uitlatingen in het filmpje. En iets zegt ons dat ze zeker het Achtuurjournaal gaan halen, zoals ze zelf roepen, vanaf 10 seconden. De autocue teksten voor Annechien worden as we speak getikt. En dan nu buitenland. In Parijs, Frankrijk is afgelopen weekend een blanke gezien. Oplettende Oranjefans onderweg naar de wedstrijd Frankrijk - Nederland hebben een exemplaar gespot in een buitenwijk van de Franse hoofdstad.