Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Hahaha. Vervelendste Nederlander van Nederland Johan Vollenbroek klaagt zelfs z'n buurman aan

niet de boom in het verhaal

Het is nogal een eigenaardige fluitketel, die Johan Vollenbroek. Leuk als-ie in je team zit natuurlijk, want hij heeft verder toch geen zak te doen, maar strontvervelend als hij naast je woont. Beter een verre vriend dan Johan Vollenbroek als je buurman, luidt een oud Nijmeegs gezegde dan ook. Welnu, die Vollenbroek woont al 100.000 jaar naast ene Sef Maessen. Altijd makkers. Tot Vollenbroek appelbomen op de erfgrens plaatst. Maessen vraagt netjes of die dingen wel gesnoeid gaan worden. Ja hoor ja hoor. Gebeurt natuurlijk niet want Vollenbroek is veel te druk Playboys lezen (voor de interviews), of wat zou die gast doen als hij thuis op de bank zit. Op een gegeven moment zorgen die bomen natuurlijk voor overlast bij de buurman en dan komt DE SNOEIKABOUTER langs. Hahaha heren heren heren. Dus die ligfietsfietser sprint natuurlijk meteen naar de rechter want gewoon een keer samen een potje sjoelen ho maar. En Volle Broek verliest, want ja, de bomen staan te dicht op de erfgrens. Er moet een boom weg. Vollenbroek: "'Hij wil mij straffen om wat ik maatschappelijk doe'. Maar hij gaat ook het tweede boompje weghalen, zegt hij. 'En dan zetten we op precies 2 meter twee hoogstammen neer. Want dat mag wel'." En dAn ZeTtEn wE oP pReCiEs 2 MeTeR tWeE hOoGsTamMeN nEeR. WaNt dAt mAg wEl. Lekker puh nanananana jij bent stom ikke lekker niehieeet jij bent stom oneindig kan niet stommer! (Johan Vollenbroek is 74 jaar oud).

De buurman mag blij zijn dat hij nog leeft. Gisteren liep het anders af..

Is de tweede keer in korte tijd dat Vollenbroek aan het kortste eind trekt. Zijn "zegereeks" is klaar nu.

Een griezel wil ik niet in mijn team hebben, met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

Is die precies 2 meter van de erfgrens tot het midden van de stam, of tot de rand van de kroon van de boom?
En mag de buurman overhangende takken terugsnoeien tot de erfgrens, of gebruik maken van de appels die op zijn terrein vallen?
Allemaal vragen.

Even de kwijlende rechter vragen. Vast wel aanleiding geweest tot menige burenruzie.

Doet mij aan die boom bij Hadrian's Wall denken.... hij zou toch niet... vanwege het uitzicht... jawel...

Lijkt me toch wel vervelend om altijd zo door het leven te moeten gaan en iedereen voor de rechter te slepen voor jouw grote gelijk.

Een zelfingenomen klier is het.
Deze haalt het bloed onder je nagels vandaan.

REAGEER OOK