Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Goldband opnieuw grote winnaar bij uitreiking 3FM Awards

Door onze nieuwsredactie

Goldband is net als vorig jaar de grote winnaar bij de uitreiking van de 3FM Awards. De winnaars zijn bepaald door luisteraars van de radiozender.

Het trio, dat bestaat uit Boaz Kok, Karel Gerlach en Milo Driessen, wist de nominaties in de categorieën beste groep, beste samenwerking en beste song te verzilveren. Ze namen de prijzen donderdagavond in het Haagse poppodium PAARD in ontvangst.

De 3FM Award voor beste samenwerking won de groep samen met zangeres Maan voor hun liedje Stiekem. Dat nummer is eind vorig jaar uitgebracht en is terug te vinden op Maans album Leven. Stiekem was ook genomineerd in de categorie beste song, maar daarin wist Goldband zichzelf te verslaan. De groep mocht deze prijs namelijk in ontvangst nemen voor hun hit Noodgeval. Dat lied is in 2021 uitgebracht en verschenen op het album Betaalbare romantiek.

Verder kreeg rapper Joost de award voor beste artiest, mocht Claude het beeldje voor beste nieuwkomer in ontvangst nemen en ging de prijs voor de beste indieact naar Prins S. en de Geit. S10 kreeg een 3FM Award voor haar vorig jaar verschenen album Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt.

Vorig jaar waren Goldband en zangeres MEAU de grootste winnaars. De acts wisten ieder twee van hun drie nominaties te verzilveren. Het trio uit Den Haag kreeg toen de prijs voor beste groep en de award voor het beste album voor de plaat Betaalbare romantiek.

Lees meer over:

Muziek Media en Cultuur Goldband