Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

FOTO. Fouad Lakhlili, de drievoudige moordenaar in Rotterdam

Hopelijk wordt hij opgesloten en niet meer vrijgelaten maar ja in Nederland weet je het maar nooit als je ziet dat figuren zoals Volkert gewoon weer los lopen.

Fouad dekt zichzelf lekker in met het etiketje Asperger.

Het doet er volstrekt niet toe. Hij heeft een drievoudige moord gepleegd en daarvoor hoeft er geen duur onderzoek in het Pieter Baan plaats te vinden om te concluderen dat er iets mis is met de bedrading in zijn kop.

Hij wist de moorden te organiseren en uit te voeren.
Daarvoor moet hij worden gestraft.
Eerder heb ik al gezegd dat de straf naar de eeuwige jachtvelden volstaat. Ook namens de mishandelde dieren.

: in de VS al 35 mensen in de dodencel bleken onschuldig te zijn na beter DNA onderzoek. In Nederland zouden er ook al minimaal 5 achteraf ten onrechte de doodstraf hebben gekregen, zouden we de doodstraf hier gehad hebben. Dus tegen ja, op logische gronden.

:
Ik ga er niet van over de zeik maar ik wil pertinet niet in een land wonen waar ze de doodstraf uitvoeren. Waarom? Kijk allen al naar de VS waarbij mensen het doodvonnis is voltrokken. Achteraf waren ze niet schuldig. Okay deze man wel maar hoeveel mensen daarna niet? Die wel worden vermoord door de staat.

: Voer het dan alleen in voor aanhouding op heterdaad, dan is de kans dat je de verkeerde hebt een stuk kleiner. Maar levenslang is ook prima, opsluiten is relatief goedkoop, pas bij een re-integratie traject lopen de kosten snel op.

▼ 5 antwoorden verborgen

Die kuchende man, had 'ie ook een pet op? Deze wist ook alles..
m.imdb.com/title/tt0083466/mediaviewe...

Wat mij interesseert is waarom dit heerschap zichzelf niet v/h leven heeft beroofd na afloop, in Amerika doen dit soort fanatiekelingen dat doorgaans.

Zou het een berekende actie zijn, wetende dat straffen in Nederland relatief niks voorstellen?

Mensen weigeren voor een academische studie is altijd riskant, ik weet van iemand die geweigerd is bij de kunstacademie in Wenen , is ook slecht afgelopen.

Die kunstschilder? Die bleek later goed te zijn in toespraken geven. En hij zaaide zoveel onrust dat de halve planeet in opstand kwam.

Dat was ook geen kunst. Onder kunst werdt verstaan kleuren strepen vormen het liefst onherkenbaar. Dat had snorremans kunnen weten.
En dan een heel landschap schilderen en aanbieden als kunst kan écht niet.
Braun was ook goed geweest. Op het doek schijten een banaantje erbij plakken en aanleveren als kunst.

Dat had en sensatie kunnen zijn. Maar helaas hebben een andere sensatie gehad. Meer buiten de lijntjes, op het wereld doek.

Misschien kunnen zijn (ex)collega's op het Erasmus bij deze gek even een lobotomie uitvoeren, dan hebben wij daarna nooit meer last van deze pisvlek.

Een paar voor de hand liggende vragen:
Waarom koopt hij steeds (juist schattige) dieren zoals konijnen en puppy's, die hij later mishandelt? (Borderline, terugkeer naar jeugd?)

Waarom drinkt hij alcohol, terwijl hij Arabische roots heeft. Is hij eigenlijk wel praktiserend moslim?

Hoe komt hij aan het geld voor een woning, motorfiets, studie? (rijke familie)

Hoe kan hij perfect Engels (heeft hij eerst in bijv. USA gewoond?)

Waarom is hij zo pafferig? (medicijnen, alcohol?)

Wie zegt dat hij Asperger heeft, behalve hemzelf. Het lijkt meer op narcisme van het grandioze soort: (schuld afschuiven, anderen zijn scum, ik ben helderziende, geniaal, jullie zijn allemaal maar dom, kan absoluut niet tegen kritiek of afwijzing).

Hoe komt die brief met juridisch verleden in handen van examencommissie terecht. Op verzoek? Eigen initiatief?
Want dit was de directe aanleiding voor zijn wraakactie.

Als er iemand geen aangifte had gedaan van zijn dierenmishandeling, of iemand had deze info niet doorgespeeld aan het Erasmus, was hij niet ziedend van woede deze wraakactie begonnen.
OK, hij had dan ergens anders in zijn leven gigantische menselijke schade aangericht, dus achteraf terecht dat hij is afgewezen voor basisarts.

Maar ze hadden dit nieuws natuurlijk ook eerder aan hem kunnen brengen, en niet op het laatste moment, als hij de hele studie afgemaakt heeft. Niet om hem vrij te pleiten, maar om logisch te redeneren.

De man ging in zelfverklaarde alcohol psychoses als hij een vak niet gehaald had. Lijkt me normaal dat het OM een bericht stuurt voordat iemand arts wordt dat die persoon niet zuiver op de graat is. Valt me eigenlijk mee dat je geen VOG hoeft te tonen voordat je basisarts wordt.

: Laat het dan staan, of ben je bang dat je kostbare nick weggejorist wordt?

Logisch redeneren? Dit sujet had ruim de tijd vanwege zijn aanraking met jusititie en de aard daarvan, zich even een psychologische moeten aanmeten.

U schrijft het hier neer alsof het even binnen twee dagen geregeld moest zijn. Daar was ruim de tijd voor en daar is niet aan voldaan.
Volkomen logisch dat dit heerschap wat dieren mishandelt en compleet uit zijn plaat gaat op 4chan even een extra testje moet ondergaan.

: Ok, jongeman. Dacht je dat je geen antwoord krijgt als je zo tegen mij praat? Wees dan een man en laat het staan, en ga daarna niet alsnog passief agressief tekeer.

: Ik heb heel veel pakkende oneliners geschreven. Maar toen was jij nog niet geboren op dit forum.

: Vreemde reactie. Natuurlijk zijn we hier om elkaars 'huiswerk' te doen. Sommige van zijn vragen zijn ook de mijne.

@King of the Oneliner | 30-09-23 | 14:10: U wilt graag de laatste reactie hebben? Reaguur op mijn reactie en de trofee is de uwe. Alvast applaus voor de verrijking die uw aanwezigheid biedt jegens de maatschappij. *clap* *clap* *clap*

: Zo, de laatste reactie komt van mij. Dan hoeft niemand elkaar in de haren te vliegen en kan iedereen met gegeven hoofd het strijdtoneel verlaten.

Over tot de orde van de dag!

▼ 14 antwoorden verborgen

Bijzonder dat sommigen het verband leggen tussen de daad en zijn ’banden’ met FvD. “Ja, dan kunnen we de hele FvD wel opsluiten.

Ene Volkert van der Graaf, een BN-er (Beruchte Nederlander), had stevige banden met GroenLinks, heeft ook Asperger én iemand in koelen bloede vermoord.

Kunnen we hiermee dan stellen dat we de hele GroenLinks gemeenschap ook kunnen opsluiten?

Vergeet ook de beruchte bom van groenlinks jeugd niet toen klaver nog onderofficier van de jongerenafdeling was.. dat zie je SGP jeugd nou nooit doen.

800 jaar inteelt en zie wat er van die platkoppen terecht komt. Do the math. Overigens ook een heel interessant artikel over op wiki.

:
Ook bij het RIVM, en wat Reaper schrijft klopt gewoon:
www.rivm.nl/publicaties/kinderwens-va...

“ huwelijken tussen verwanten in Nederland waarschijnlijk het meest frequent voorkomen in de Turkse en Marokkaanse bevolkingsgroepen en in kleine religieuze gemeenschappen.”

Maar ja… waarschijnlijk niet betrouwbaar.

:
Oud spreekwoord: 'Huwelijk tussen neef en nicht geeft scheef gezicht'.
Het is al héél lang (duizenden jaren) bekend dat bij onvoldoende 'vers bloed' in een relatie de kindertjes een vergrote kans op nare dingen hebben, oa. een laag IQ. Iets met de genen.

: Letterlijke citaat van het RIVM over aangeboren afwijkingen door inteelt: "Uit [...] gegevens valt af te leiden dat huwelijken tussen verwanten in Nederland waarschijnlijk het meest frequent voorkomen in de Turkse en Marokkaanse bevolkingsgroepen"

▼ 3 antwoorden verborgen

Een sociaal misvormde man vond blijkbaar zijn heil in FVD en pleegt door zijn mentale (on)gezondheid moorden. Voor de rest geen steun vanuit "zijn" netwerk zo ver we weten. Meer dan 20 jaar geleden was er een krankzinnige dierenactivist die op handen en voeten werd gedragen door zijn netwerk om hem maar uit de wind te houden na het plegen van een moord op een politicus. Vervroegd vrijgelaten ook en levenslange uitkering. Politiek lidmaatschap leek toen minder relevant. Zo, dat is ook gezegd.

Verdorie, net mijn tegel gebakken en zie nu de jouwe. Vrijwel dezelfde strekking. Frappant dat nu ineens de politieke voorkeur weer wél een rol speelt.

Zou het misschien, héél misschien ermee te maken kunnen hebben dat de dader een racist is, toevallig een kleur heeft en ook nog de naam Fouad heeft? Dat men het toch weer zo probeert te spinnen dat ‘het vanuit de rechtse hoek komt’?

Klopt, maar extreme mensen zijn best vroegtijdig te signaleren, probleem is de slapende overheid. Van Volkert hebben onze bedrijven 3 dreigbrieven(ondertekend) uit zijn Milieu-Offensief tijd, wij maakten agrarische teelten 10x milieu-vriendelijker.... maar van Volkert mochten we het woord milieu-vriendelijk niet gebruiken in de brochures, de GL666-rechter(ja toen al begin 90-ger) was het eens met het "paard"... wel vond "ze" de toon van Volkert veel te agressief..... nou dat heeft Nederland 10 jaar later geweten.

DIe wordt gelijk gecast in het ouvre van Anthony Hopkins. Silence! I'am the doctor.

Jan Dijkgraaf vindt het vandaag in zijn 99 Woorden "minderwaardig" dat Harm Ede Botje (schrijver van een boek over Baudet) een verband legt tussen de moord en het FvD-lidmaatschap van Fouad L. Dat verband is er natuurlijk ook niet, het motief ligt op het persoonlijke vlak. Toch vind ik dat lidmaatschap een merwaardig detail in Fouads biografie.

Zachte heelmeesters,
Stinkende Fouad.
Bedankt voor de foto
Nu heb ik iets om te verscheuren.

Iets van een kuchende man in lange witte jas.
Eerste regel tekst.

Geen idee, maar daarom hou ik nou zo van Geenstijl die vinden dingen en ze kennen veel mensen met lange jassen.

: Ik heb heel sterk de indruk dat hij deze 3 moorden gepleegd heeft.
Het balkje hoeft niet, want de pixels zijn op één hand te tellen.
-

: Hij is de aangehouden dader, alleen waar hij precies van verdacht word moet nog uitgezocht worden. Mocht de rechter hem helemaal vrij spreken dan moet GS misschien sorry zeggen en een rectificatie plaatsten (met foto natuurlijk).

▼ 5 antwoorden verborgen

Vreselijk verhaal. En het klinkt ook helemaal niet als 'in een psychose'.

Nu heb ik er tenminste ook een gezicht bij als ik vannacht droom dat hij mij een spuitje geeft.

Ik ben bang dat dit soort incidenten toch niet zijn te voorkomen. Want wie bepaald of iemand levenslang opgesloten moet worden als iemand nog niets gedaan heeft. We steken echt de Rubicon over als we daar te makkelijk mee omgaan. Want dan kan je de halve FvD fractie ook wel gaan opsluiten. Natuurlijk stonden alle seinen op rood, maar dat is hindsight. Willen we de rechterlijke macht echt zulke vergaande bevoegdheden geven. Mensen opsluiten die (nog) niets gedaan hebben? Ik denk echt dat we hier niets tegen kunnen beginnen, anders dan te accepteren dat dit soort incidenten nu eenmaal kunnen gebeuren.

: Mee eens. Hj had niet de halve maar de hele FvD fractie moeten noemen.

: Jawel Kees, ik zeg ook dat alle seinen op rood stonden. Maar je kunt niet iemand 7x24 monitoren anders dan dat je hem (levenslang) opsluit. Dwangbehandeling had misschien iets geweest, maar geen rechter die je levenslang laat opsluiten als je nog niet iets gedaan hebt wat dat rechtvaardigt. Begrijp mij niet verkeerd hè, ik weet het ook niet.

: Ik bedoel te zeggen dat het een glijdende schaal is. Want wat is gek? Deze kerel zonder enige twijfel, maar waar leg je de grens? Bij Extension Rebellion hysterici? Bij FvD wappies? Zeg het maar. Ga jij maar eens de grens definiëren wat gekte precies is.

: ik heb nog nergens kunnen achterhalen dat de dader een verlof of akte had?
Lijkt me zeer onwaarschijnlijk, zeker als je weet dat de korpschef van Rotterdam eigenlijk wil dat geen een burger nog legaal wapens bezit.
Vervolgens moet deze dader ook nog eens een paar jaar actief zijn geweest bij een club. En nu zijn er best cowboys bij maar die hadden ook wel door zijn nogal bijzondere denkwijze heengeprikt.

▼ 13 antwoorden verborgen

Er worden nogal wat van Fouad's claims aangenomen en overgeschreven door diverse media. Hij zou asperger hebben (bron: motoranon) Hij zou hoogbegaafd zijn (bron: motoranon) Zijn moeder zou een drugsdealer als vriend hebben (bron: motoranon) Laten we deze gek niet op zijn woord geloven.

Hoogbegaafd ben je tegenwoordig al als je op de basisschool niet bent blijven zitten.

Vast ook hoogsensitief, adhd en ocd. Dat moet je minimaal hebben tegenwoordig.

: minstens 1 op de 10 mensen kan dat. Dus in een volle Arena is dat.. nou ja slecht voorbeeld.

: Ja, vroeger in ieder geval wel. Maar als jij je studie zelf betaalt kun je heel lang over je opleiding doen.

: Zolang je zelf betaald zit er geen maximum duur aan opleidingen.

"Laten we deze gek niet op zijn woord geloven."

Asperger. Hoogbegaafd. Problemen thuis/met zijn moeder. Hij schreef dat zelf. Waarom zou je dat niet geloven? Zijn er aanwijzingen dat hij fat verzonnen heeft? Nee? Dan kan je ook niet uitsluiten dat wat hij schreef de waarheid is.

▼ 7 antwoorden verborgen

Dit zijn dus die "Nieuwe handen aan het bed" die altijd zo aangeprezen werden door onze links rakkers aan de top. Lekker gewerkt pik.

Alleen de mouwen van de jas kloppen niet. Moeten lang zijn, en aan elkaar vast gemaakt.

"Alsof de man door zijn islamachtergrond tot deze daden is gekomen,"

Dat weet je niet. De combinatie verward én racist kan je niet uitsluiten. En racisme onder mensen met een islamitische achtergrond bestaat. Daar zijn zelfs meerdere stromingen in te onderscheiden. Gisteren had ik daar een lijstje van opgesomd maar daar had de dienstdoende moderator wat moeite mee, dus ik adviseer u daar zelf op te googlen als u er meer over wil weten.

Het punt is: verward+racist is mogelijk. Of dat ook bij deze moordenaar het geval is? Dat weten we niet, maar we kunnen het ook niet uitsluiten.

▼ 2 antwoorden verborgen

Wat mankeert er aan onze gezondheidszorg als zo'n figuur al jaren een medische opleiding volgt en al jaren binnen een ziekenhuis rondloopt en niemand herkent zijn psychose.

Dat zijn er wel meer, vermoed ik.
Zit wel een hele grote wapenhandel! Niks dan lof over die zaak!

Na 4 jaar moet je die studie toch zelf betalen.
Of geldt dat niet voor dit soort achternamen?

En hoe kwam hij als student aan een sociale huurwoning? Normale studenten betalen zich blauw voor een drie-bij-drie hok en deze knakker had een hele woning voor zichzelf.

: hij heet Fouad. daarom had hij dat. al helemaal omdat hij er voor zorgde dat er een diversiteits quota gehaald werd

▼ 1 antwoord verborgen

Doctor peoplepopper.

Sorry, Joris. Schaam me diep om dit woordgrapje maar kon het niet laten.

Een moslim in een lang wit gewaad die geweldaduge aanslagen pleegt. Goh, je verwacht het niet hè.

De camera is van dezelfde kwaliteit als van het zaad waaruit dit is voortgekomen.

Er zijn voorbeelden van wanna be terroristen die scheikunde studeerden.

Ethiek is echt wel mee te nemen in de beslissing of iemand het beroep mag uitoefenen van bv arts, verpleegkundige, psycholoog. De studie op zich is een, maar het beroep is een stap verder.
Ik heb begrepen dat deze jongen van de examencommissie te horen had gekregen dat hij pas na een psychologisch onderzoek zijn artsenbul kon krijgen. Dat was de juiste stap. Helaas is het bij Foaud grondig geknapt in zijn kop.

▼ 4 antwoorden verborgen

Hij zal als dokter maar aan je bed verschijnen. Ben je mooi klaar mee.
Die vent is knap ziek, en fijn dat het OM de uni gewaarschuwd heeft. Als ze dat niet gedaan hadden was hij vermoedelijk nu arts geweest, was er misschien niemand dood geweest, en was de 'psychose' (advocaat spreekt) later wel gekomen. Lijkt mij. Ik ben een leek hé.
-

Die witte jas kwam net uit de verpakking. “Aantrekken, aantrekken, dan ben ik eindelijk dokter en kan ik mensen weer genezen en dieren kapot maken!”

Die witte doktersjas was toch wat hoog gegrepen, misschien had hij zich verdienstelijker kunnen maken in de slagerij van zijn oom Achmed. Daar zijn dode diertjes genoeg om nog doder te maken.
www.youtube.com/watch?v=tbuHT2KVxSw

Daar had'ie ook een mooie witte, lange jas aangemogen, zou véél beter voor veel mensen geweest zijn.

: Voornaam is Arabisch, komt ook in andere landen -van Egypte tot Libanon- voor.

▼ 6 antwoorden verborgen

En nu? Nu gaat deze mafklapper nog vele miljoenen kosten. Het DSI had best een andere opdracht mogen meekrijgen.

Hij gaat zelf denk ik nog genoeg witte jassen zien, n het Pieter Baan Centrum.

: Dat wordt inderdaad een psychose claimen, waar iedereen in meegaat, omdat ze dan niet al zijn 4chan berichten etc hoeven te behandelen. Want opeens blijkt dat ook mocro's gewoon op 4chan zitten en niet alleen maar extreem rechts. zo veel komt hier bij elkaar waar woke links voor wegkijkt dat het snel onder het tapijt geveegd wordt. zie ook al hoe snel de media hier overheen stapt.

: Daar trapt een rechter niet in. En van die psychose blijkt ook weinig, als hij doelbewust op zijn motor stapt, naar het Ziekenhuis rijdt en heel bewust een docent overhoop schiet. Dat is moord met voorbedachte rade.

@Après toi | 30-09-23 | 13:31: Hij had ook zijn konijn vermoord en liep na een bezoek aan de rechter nog steeds vrij rond.

▼ 2 antwoorden verborgen

Wellicht water onder de brug, en kade-stuurmandwerk, maar goed.
OM had eerder de opleiding moeten aanschrijven, of DUO.
De instelling had naar Fouad enkel moeten aangeven dat de instantie zijn diploma uitreiking geblokkeerd heeft; de arts die is omgekomen was slechts één van de namen die onder de weigering stond, vermoed ik. Of heeft voor de goede lieve vrede maar een drogreden ingevuld om de uitreiking te blokkeren.
Hoe dan ook, de dader had veel eerder preventief uit de opleiding geweerd moeten worden met een heldere boodschap. Wellicht had het dan minder dodelijk (maar op zeker heel naar en vervelend) gelopen.
We zullen het nooit weten.

x(.)com/miixms_/status/1708066597846311195?s=20
hier de upscaled foto HD

: zou ik graag willen maar dat kan niet als nieuw lid haal eventjes de ( en ) weg

Leuk, zo'n AI foto. Alleen niet te verifieren of het lijkt op het origineel

Fascinerende software!
Kijk deze wellicht enige bekende foto van Vincent van Gogh:
pbs.twimg.com/media/F7RUk3SWQAAGNa3?f...

▼ 5 antwoorden verborgen

Toch wat vraagjes...
- Hoe kan het dat deze weggooier is opgeleid tot arts?
- Wordt er geen VOG gevraagd bij aanvang opleiding? (dus elke ingelote crimineel kan arts worden)?
- OM waarschuwde Erasmus, waarom niet uit opleiding gegooid?
- Was er echt niemand in die vier jaar die dacht; "nou.... misschien is deze meneer niet zo geschikt"?
- Zijn we misschien zelfs hier zover dat we Piet en Jan zonder blikken of blozen uit de opleiding gooien maar dat Fouad toch maar voor de zekerheid mag blijven anders wordt onmiddellijk de racismekaart getrokken en deugen we straks niet meer?
- Hoeveel tuig zit er eigenlijk op universitaire opleidingen....?
- Vragen, vragen, vragen....

Ho, ho... Hij heeft zijn naam en afkomst mee. Deze lieden schijnen hier oneindige kansen te hebben. Een land dat wat met zijn eigen burgers opheeft, had deze sujet al eerder het land uitgewerkt.

Misschien hadden ze hem beter moeten begeleiden nadat hem werd verteld dat hij na vier jaar studie niet af mocht studeren. Zeker met zijn 'asperger'-achtergrond?
Lijkt me ook wel een domper van jewelste; natuurlijk geen legitieme reden om geweld te gaan gebruiken maar ze hadden hem op z'n minst nog wel uit kunnen leggen wat hij met zijn studie misschien nog wel had kunnen doen.

:
Hij was al begonnen als dierenarts. Kwam er alleen snel achter dat dit niet zijn ding was.

▼ 1 antwoord verborgen

Deze foto is zo slecht. Op deze foto lijken aardig wat Chinese restauranthouders.
Ik herken er zo 4

Geeft niet, hoor.
Mijn buurman ziet roze olifanten, dat nemen we hem ook niet kwalijk.

Ssst! Is de Illuminatie! Daar mogennwe hier op GS niet over praten!
Klik er absoluut niet op, voor je het weet krijg je een geheime code!

Beschouw als grootste detective-factor in dit drama: welke families in Rotterdam gingen om met de familie Lakhili waar onze Fouad 11 jaar over zijn "succesvolle" dokterstudie mocht doen (financiering etc.etc.) Weet heel zeker dat de burgemeester inmiddels wat lijntjes kent.... Zo'n jongen moet je als families toch signaleren/helpen/op het goede pad zetten.

Is door z'n moeder en drugs dealende schoonpa met 18 jaar het huis uit geschopt, toch? Volgens mij heeft die jongen echt een kut jeugd gehad. Dan zit je ook snel in een sociaal isolement door sociale en emotionele problemen. Ik denk niet dat hij de hulp heeft gekregen die hij nodig had.

: mijn oom was psychotisch. Veel geestelijke zorg en medicijnen gehad. Hij moest uiteindelijk ook terug de maatschappij in. Binnen een jaar maakte hij een eind aan z’n leven.
Laat het wat kosten en besteed gewoon de juiste zorg aan dit soort figuren.

▼ 2 antwoorden verborgen

Er zullen zat collega witte jassen zijn die ook wel iets over deze gast te vertellen hebben.

Hij werd gediscrimineerd, had geen buurthuis en had geen gelijke kansen vanwege zijn huidje en afkomst, oh wacht eens ff...

Als iemand drie mensen om zeep helpt dan ga je dus niet lopen speculeren, hoor Pat.

▼ 4 antwoorden verborgen

Gemene meneer
Maar vooral niet speculeren over deze moordenaar want dan ben je me daar toch een slecht mens

Nu punt nl heeft hem al bestempeld als 'verward'.
Of nee 'mogelijk verward'

Anyway een hoop diepgravende achtergrondartikelen nu, vandaag over 'verwarde mensen' en de toenemende inzet van DSI-teams.


Die DSI-teams zien er veelste Amerikaans uit. Laten ze een ballet-maillot aantrekken, die zit niet zo strak om de balzak.

▼ 1 antwoord verborgen

Hoe heeft zo iemand zich sociaal kunnen handhaven en zelfs een opleiding volgen aan een medische faculteit? Waren ze allemaal zo bang iemand te stigmatiseren? Bang om voor racist te worden uitgemaakt?

En hem na al die jaren studie alsnog geen diploma geven. Kijk hoe goed dat uitpakte

Ik zou wel eens wat van zijn medestudenten en opleiders willen horen, hoe was hij als arts in opleiding, hoe gedroeg hij zich enz.

Acht jaar lang hebben ze hem laten studeren. Hij had al zijn punten.
En toen het tijd werd hem zijn bul uit te reiken beseften ze ineens dat ie zo gek als een deur was.
Daar hadden ze ook eerder tijdens zijn studie achter kunnen komen.
Anyway, blij dat hij mijn prostaat nooit zal onderzoeken.
Betwijfel het dat hij als konijnenmoordenaar een V.O.G. als arts had kunnen krijgen.

Daar heb je een terecht punt. Als ze dat bij mij na 7jaar Havo hadden geflikt was ik ook goed pissig geworden.

Wat is hiervan de nieuwswaarde?

Het is dan wel neigt naar indirecte ophitsing.

Nabestaanden hebben hier ook geen behoefte aan.

Exact mijn gedachte. En dan nog wel groots als #BREEK plaatsen.

Het lijkt het KNMI wel met CODE ROOD!!!!

Valt me een beetje tegen, GS!

@Après toi | 30-09-23 | 12:45: Je bedoelt; net als hun huisvuil, zodat een ander ermee opgescheept zit, zoals gebruikelijk is onder onze nieuwe buren?

: Nou, van de GGZ hoef je ook niet veel te verwachten als ouder zijnde. Die zijn enorm onderbezet.

▼ 7 antwoorden verborgen

Ja dat kan. Alleen vraag je dan een AI om zelf pixels te verzinnen en krijg je dit soort shit:

imgur.com/a/8Y84izR

Het dragen van een witte jas met korte mouwen over een shirt met lange mouwen is een nóg ernstiger rode vlag dan dieren mishandelen.

Ik had in 2004 een telefoontje dat foto's kon maken, blij dat ik er mee was! Die foto's hadden ongeveer evenveel pixels als deze foto.

Zouden de VVD-ers daarom zo boos zijn in Den Haag omdat ze weten dat er een of meerdere kruitvaten onder de asielkindjes zijn ? Ik heb zo'n vaag vermoeden.

Hadden jullie niet nog beter als redactie kunnen wachten op een scherpere foto? Deze is toch wel met erg weinig pixels. Hoop overigens niet dat deze publicatie ook maar enigszins in zijn proces in zijn voordeel werkt.

Met kunstmatige intelligentie hadden ze daar vast wel een scherpe foto van kunnen maken. Het is een bewuste keuze geweest dat niet te doen.
# "ChatGPT, maak de foto van Fouad Lakhili scherp!"

REAGEER OOK