Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Feyenoord stuit op oude bekende AS Roma in kwartfinales Europa League

Door onze sportredactie

Feyenoord is vrijdag bij de loting voor de kwartfinales van de Europa League gekoppeld aan AS Roma.

Feyenoord bereikte de kwartfinales door Shakhtar Donetsk op een sublieme wijze te verslaan. Na de 1-1 in de eerste ontmoeting eindigde de return donderdag in een eclatante 7-1-zege voor de ploeg van Arne Slot. Feyenoord mocht de tussenronde overslaan nadat het als eerste finishte in een poule met FC Midtjylland, Lazio en Sturm Graz.

De laatste keer dat de Rotterdammers de laatste acht van de Europa League of voorganger UEFA Cup bereikten, was in 2002. Destijds won Feyenoord de UEFA Cup door Borussia Dortmund te verslaan in de finale die in De Kuip werd gespeeld: 3-2.

De wedstrijden in de kwartfinales worden op 13 april (heenduels) en 20 april (returns) gespeeld. De heenduels in de halve eindstrijd zijn op 11 mei, waarna een week later de terugwedstrijden op de rol staan.

De finale van de Europa League is op 31 mei in Boedapest. Vorig seizoen ging de eindzege naar Eintracht Frankfurt, dat dit seizoen in de achtste finales van de Champions League strandde tegen Napoli.

Om 14.00 uur is de loting in de Conference League, met ook AZ.

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.