Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Enzo Knol viert tienjarig bestaan van YouTube-account met persoonlijke video

Door onze nieuwsredactie

Enzo Knol viert vrijdag het tienjarig bestaan van zijn YouTube-account. Dat doet de vlogger met een zeer persoonlijke drie uur durende video, waarin hij onder meer de jeugdinstelling bezoekt waar hij heeft gezeten.

"Dit is de moeilijkste video die ik ooit heb gemaakt. Ik vind het super spannend om dit met jullie te delen maar het voelt ook als een hele opluchting", zegt de inmiddels dertigjarige Knol.

In de video neemt Knol zijn volgers onder meer mee naar een instelling van jeugdzorg waar hij vroeger heeft gezeten, toen hij zeventien jaar oud was. Knol zat in de jeugdinstelling, omdat hij last had van agressie- en woedeaanvallen. Hij spijbelde en blowde veel, vertelt Knol.

Hij leest in de kamer waar hij sliep, een brief voor die hij toen hij daar woonde aan zijn moeder schreef. Daarna omhelzen de twee elkaar terwijl de tranen over hun wangen lopen.

"We hebben allemaal ons eigen verhaal, iedereen heeft een rugzakje", zegt Knol over het delen van zijn verhaal. "En daar moet je mee leren leven. Weet dat je er niet alleen voor staat!", zegt Knol.

De vlogger bedankt zijn volgers voor de tien jaar waarin zij hem hebben gevolgd. "Op naar de volgende tien jaar!"