Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Boze Veerman bedreigd na vertrek Van Nistelrooij bij PSV: 'Wat een schijtwereld'

Door onze sportredactie

Joey Veerman en zijn familie zijn na het abrupte vertrek van trainer Ruud van Nistelrooij bedreigd bij PSV. De middenvelder zou als een van de klagende spelers over Van Nistelrooij worden gezien, maar daar is volgens hem niets van waar.

Van Nistelrooij stapte woensdag één wedstrijd voor het einde op bij PSV, omdat de trainer na gesprekken met de directie te weinig vertrouwen voelde. Die gesprekken volgden volgens De Telegraaf nadat bepalende spelers van PSV bij algemeen directeur Marcel Brands en technisch directeur Earnest Stewart hun zorgen hadden geuit over de werkwijze van Van Nistelrooij.

Veerman werd in het artikel van de krant niet als een van de zes klagende spelers genoemd, maar vervolgens wel daaraan gelinkt. De middenvelder en Van Nistelrooij botsten dit seizoen verschillende keren met elkaar.

Veerman zegt helemaal niks met het vertrek van Van Nistelrooij te maken te hebben gehad. "Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven en ik heb me daar lichtelijk over verbaasd", zei een pislinke Veerman zondag na afloop van AZ-PSV (1-2) tegen de NOS.

"Ik vind het echt ongelooflijk als je zonder enige weet van de situatie zomaar namen gaat noemen. Ik krijg allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie ook. Het is werkelijk waar niet te geloven."

"Het lek zou zogenaamd bij mijn zaakwaarnemer vandaan komen. Hij krijgt allemaal doodsbedreigingen. Het is belachelijk. Wat sommige gasten proberen aan te richten is niet te filmen. Ja, ik ben echt heel erg pissig over afgelopen week."

'Berichten onder ego vriendin waren niet mals'

Ook de vriendin van Veerman kreeg te maken met bedreigingen. "Ik word hopelijk over vijftien weken vader. Er worden allemaal reacties onder een bericht van mijn vriendin met een echo van een klein kind neergezet en die zijn niet mals."

"Ik heb mijn reacties uitgeschakeld, want ik wist dat ik allerlei berichten zou krijgen. Ik had daar helemaal geen zin in en ik wilde me focussen op AZ. Ik kreeg gekke berichten, niet te geloven. De voetbalwereld is een schijtwereld."

Veerman zegt na het vertrek van Van Nistelrooij contact met hem hebben gehad. "Ik heb hem heel veel succes gewenst en hem gezegd dat het niet waar is wat er allemaal in de media komt met mijn naam eronder."