Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Billie Eilish noemt kritiek op haar kledingstijl hypocriet

Door onze nieuwsredactie

Billie Eilish is kwaad op de mensen die haar bekritiseren vanwege haar huidige kledingstijl. Op haar Instagram Stories reageert ze op de "complete idioten" die volgens haar hypocriet zijn en vrouwen haten.

Eilish schrijft de afgelopen jaren volledig door het slijk gehaald te zijn omdat ze er "jongensachtig" uitzag en "knapper zou zijn als ze zich vrouwelijker zou gedragen". Nu ze dit doet krijgt ze naar eigen zeggen juist weer te horen dat ze niet meer de oude Billie is: "Nu ik me comfortabel genoeg voel om iets vrouwelijks te dragen, ben ik zogenaamd veranderd en ben ik een verrader", schrijft ze.

De 21-jarige zangeres laat sinds kort meer van haar lichaam zien. Dat is anders dan een aantal jaar geleden, toen Eilish juist veel grote shirts en broeken droeg om de aandacht niet op haar lichaam te vestigen.

In 2021 heeft Eilish in Vogue aangegeven dat haar lichaam de aanleiding was voor de depressies die ze had als tiener. Op de toenmalige cover van dat tijdschrift verscheen ze voor het eerst in wat meer onthullende kleding. Dat leidde toen tot veel kritiek.

Lees meer over:

Achterklap Billie Eilish