Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Affleck over 'ruzie' met Lopez tijdens Grammy's: 'Is iets tussen echtgenoten'

Door onze entertainmentredactie

Na de afgelopen uitreiking van de Grammy's gingen er online veel foto's en video's rond van Ben Affleck, die zijn echtgenote Jennifer Lopez naar het muziekevenement vergezelde. Uit de volop gedeelde beelden was op te maken dat Lopez en Affleck een klein akkefietje hadden. Volgens Affleck was er weinig aan de hand: "We hadden het juist ontzettend leuk."

"Mijn vrouw ging naar de Grammy's en ik dacht: leuk, ik ga mee. Goede muziek, kan gezellig worden", vertelt Affleck aan The Hollywood Reporter.

In het bewuste moment dat viral ging, was te zien dat de camera inzoomt op het getrouwde stel. Affleck fluistert iets in Lopez' oor, waarop de zangeres geïrriteerd kijkt.

"Ik zag dat Trevor Noah (die de Grammy's presenteerde, red.) naar ons toekwam en ik dacht: 'Oh, God'", zegt de acteur. "Ik wist toen niet dat de camera's ons al in beeld hadden. Dus ik fluisterde in Jennifers oor: 'Zodra ze beginnen te draaien, schuif ik opzij zodat jij met Trevor in beeld kan komen. Waarop zij zegt: 'Jij gaat er nu mooi niet vandoor'."

"Gewoon een man-en-vrouw-dingetje", noemt Affleck het. "Het is iets tussen echtgenoten."

Veel mensen vermoedden na het zien van de beelden dat Affleck, die eerder kampte met alcoholisme, op dat moment dronken was. "Dan vraag je je wel af of het verstandig is geweest om openlijk te delen dat ik verslaafd was", zegt de acteur. "Het bewijst dat er nog steeds een enorm stigma om alcoholisme hangt."

Deze inhoud kan helaas niet worden getoondWij hebben geen toestemming voor de benodigde cookies. Aanvaard de cookies om deze inhoud te bekijken.