Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Adele overwoog te stoppen met optreden na annulering shows in Las Vegas

Door onze nieuwsredactie

Adele zou waarschijnlijk nooit meer hebben opgetreden als ze haar concerten in Las Vegas anderhalf jaar geleden had laten doorgaan. Dat bekende de Britse popzangeres dit weekend tijdens een optreden in de Amerikaanse gokstad.

De artieste vertelde haar fans in januari vorig jaar, een dag voor haar eerste show in Las Vegas, dat alle 24 concerten in de stad niet konden doorgaan. De last minute annulering kwam haar op veel kritiek te staan.

"Ik weet zeker dat jullie gehoord hebben over de moeilijke start van mijn optredens in Las Vegas", zei de 34-jarige zangeres tegen haar publiek.

"Anderhalf jaar geleden had ik het lef om voor mezelf op te komen, omdat ik wist dat er iets niet goed was. Ik heb veel mensen teleurgesteld", zei Adele over de annulering van de concerten. "Maar als ik mezelf in de steek had gelaten, had ik waarschijnlijk nooit meer opgetreden en jullie dus niet meer gezien."

Al met al is Adele blij dat ze haar concerten destijds heeft verplaatst. "Ik ben ook blij dat jullie hier allemaal zijn."

Een maand geleden barstte de zangeres in tranen uit tijdens een show in Las Vegas. Dat gebeurde toen ze het uitstel van de concerten aanhaalde. Ook maakte Adele bekend dat ze doorgaat met haar concerten in de Amerikaanse stad. "34 avonden zijn niet genoeg, dus ik kom terug."

Lees meer over:

Adele Las Vegas Entertainment