Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: man klimt op steiger Sint-Jan • scooter Den Bosch in vlammen op

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

08.13

Aanrijding fietsster: automobilist onder invloed

De 42-jarige automobilist die gistermiddag een 19-jarge fietsster aanreed op de Schietbaan in Bergen op Zoom wordt verdacht van het autorijden onder invloed van drugs. Dat maakte de politie vanochtend bekend. Nader onderzoek moet uitwijzen of hij daadwerkelijk drugs had gebruikt. De aanrijding vond rond kwart voor twee plaats. De fietsster is naar een ziekenhuis gebracht.

07.55

Man betrapt bij nachtelijke klim op steigers Sint-Jan

Een man beklom afgelopen nacht de steigers bij de Sint-Janskathedraal in Den Bosch. Omdat iemand al het vermoeden had dat er iemand over het bouwterrein liep, werden meerdere politie eenheden en medewerkers van stadstoezicht gewaarschuwd. Na enig zoekwerk vonden zij de man op de steigers. Ze eisten dat hij naar beneden kwam. Dit deed hij. Beneden aangekomen verklaarde hij dat hij weleens wilde ervaren hoe het was bovenop de steigers en dat hij zeker niet van plan was iets te vernielen of te stelen. De jongen ontving een proces-verbaal.

De man wilde ervaren hoe het zou zijn op de steigers bij de Sint-Jan (foto: Bart Meesters).
De man wilde ervaren hoe het zou zijn op de steigers bij de Sint-Jan (foto: Bart Meesters).

07.37

Scooter in vlammen op

Aan de straat De Waternimf in Den Bosch is gisteravond laat een scooter in vlammen opgegaan. Toen de brandweer aankwam, stond de scooter, die midden op de stoep stond, al volledig in lichterlaaie. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de scooter verloren ging. De gemeente zal de scooter opruimen.

Van de scooter in Den Bosch bleef slechts een geraamte over (foto: Bart Meesters)
Van de scooter in Den Bosch bleef slechts een geraamte over (foto: Bart Meesters)

05.20

Twee doden in Drunen

De politie doet sinds afgelopen nacht onderzoek in een huis in Drunen. Daar zijn twee overleden mensen gevonden, laat de politie weten. De politie gaat niet direct uit van een misdrijf.

LEES OOK: Twee doden in Drunen, politie doet onderzoek

20.39

Overval blijkt loos alarm

Een man in de Prins Bernhardlaan in Vught dacht dat hij iemand hoorde in of bij zijn huis. Hij belde de politie die meteen met vijf auto's naar zijn huis kwam. Met een politiehond erbij werd heel de omgeving uitgekamd. Van een inbreker of overvaller was geen enkel spoor. De conclusie van de politie was dat de man zich moet hebben vergist.

De politie kwam met veel agenten naar het huis van de man (foto: Bart Meesters/SQ Vision).
De politie kwam met veel agenten naar het huis van de man (foto: Bart Meesters/SQ Vision).
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.
Foto: Bart Meesters/SQ Vision.