Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: fietser zwaargewond bij aanrijding • auto op zijn kant

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

In dit liveblog houden we je deze maandag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

01.30 - Fietser zwaargewond
Bij een aanrijding met een auto op de Leenderweg in Eindhoven is vannacht een fietser zwaargewond geraakt. Het ongeluk gebeurde iets na middernacht ter hoogte van de Korianderstraat. Vanwege de ernst van het ongeluk landde een traumahelikopter in de buurt. Ook kwamen twee ambulances naar de plek van het ongeluk.

Een trauma-arts is met het slachtoffer in de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. De automobilist is door de politie meegenomen naar het bureau. Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt onderzocht.

Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.
Foto: SQ Vision.

00.00 - Auto op zijn kant
Een automobilist is gisteravond op de Verdilaan in Heesch met haar auto op zijn kant beland. Dat gebeurde nadat ze door onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en een geparkeerde auto ramde. Omstanders wisten de vrouw uit de auto te helpen. Ook zetten zij haar auto weer op zijn wielen.

De vrouw is uit voorzorg nagekeken door medewerkers van de ambulance, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het ongeluk gebeurde gisteravond om iets voor half tien. Zowel de auto van de vrouw als de wagen die ze ramde, liepen behoorlijke schade op.

Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.
Foto: Gabor Heeres / SQ Vision.