Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

112-nieuws: automobilist crasht op de N289 • houtdief betrapt in bos Best

In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in de provincie.

Liveblog

04.52

Automobilist crasht op N289

Een automobilist is afgelopen nacht in een sloot beland langs de N289 bij Hoogerheide. De bestuurder raakte van de weg en raakte vervolgens een lichtmast. Toen de hulpdiensten aankwamen, was de bestuurder verdwenen. Een bergingsbedrijf heeft de auto meegenomen.

Wachten op privacy instellingen...

23.03

Slapende vrachtwagenchauffeurs weggestuurd

Twee vrachtwagenchauffeurs zijn gisteravond weggestuurd van de vluchtstrook naast de toerit van verzorgingsplaats Kriekampen bij Oirschot. De vrachtwagenchauffeurs hadden hun vrachtwagens daar geparkeerd om even een dutje te kunnen doen. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat stuurde hen daar weg.

Wachten op privacy instellingen...

23.02

Bellen op de vluchtstrook

Een automobilist besloot gisteravond zijn auto op de vluchtstrook te parkeren langs de A58 bij Oirschot om daar even te kunnen bellen. "Hij dacht dat dit mocht aan het einde van de afrit", laat een weginspecteur van Rijkswaterstaat weten. Hij heeft de bestuurder naar een juiste locatie gestuurd om te bellen.

Wachten op privacy instellingen...

22.40

Brandstichtingen in Valkenswaard: verdachte aangehouden

De politie heeft gisteren iemand opgepakt in verband met meerdere branden in Valkenswaard in de nacht van vrijdag op zaterdag. Toen ging een taxibus in vlammen op aan de Van de Venstraat. Even verderop, achter een huis aan aan de Dokter Dagevosstraat, vatte kort daarna een grote conifeer vlam. Volgens een wijkagent brandde in de tussentijd ook nog een prullenbak uit. De verdachte is een inwoner van Valkenswaard.

Wachten op privacy instellingen...

18.37

Houtdief betrap en opgepakt

Een man is gistermiddag opgepakt omdat hij in een bos in Best hout aan het stelen was. De politie kwam in actie na een melding over een kachelhoutdief. Op de Ploegstraat zagen agenten dat de man met een kettingzaag boomstammen aan het zagen was. Hij had geen kapvergunning en gaf toe dat hij niet de rechtmatige eigenaar van het hout was. Het is niet toegestaan hout uit een bos te stelen 'ook al rijzen de energieprijzen de pan uit'.