This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte

La selecció U18 femenina es va estrenar amb victòria a Durrës a l’Europeu C.

Escrit per:

Estrena dolça per a la selecció femenina U18 al Campionat d’Europa C que es disputa a Durrës (Albània). El combinat dirigit per Cristina Andrés va vèncer per 50 a 56 a Xipre.
Va ser un partit molt igualat des del principi. De fet, el primer quart va acabar amb un empat a 11. Després, al segon quart, les andorranes van continuar fent-ho bé en defensa i van millorar en atac per marxar al descans amb un 23 a 28.
Els avantatges van seguir al tercer quart i els tercers 10 minuts van acabar amb un 25 a 45 i bona part de la feina feta que es va executar a l’últim quart. Això sí, la U18 va patir, ja que el parcial va ser de 15 a 11 per deixar un 50 a 56 favorable. La millor de les de Cristina Andrés va ser Paula Collado amb 21 punts, 9 rebots i 23 de valoració i va estar ben secundada pr Laura Fradet amb 14 punts i 13 rebots. La millor xipriota va ser Georgia Siampoulli amb 11 punts i 10 rebots. Avui (14 hores), contra Malta.