Netherlands
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Zucht. Yesilgöz kan niet beloven dat ze geen IS-mannen terughaalt

Voor de verduidelijking kan p.p. staan voor per persoon of per patroon.

Voor een Koerdische commandant was dit probleem tegen € 0,30 p.p. enige jaren geleden opgelost indien Nederland hiermee ingestemd had, maar onze regering durfde dat niet aan. Iets met gebakken peren? Cheers!

Kijk,dit was ook zo'n fijne IS-er die terugkwam.
Hij heeft vervolgens de aanslagen in Brussel el Parijs georganiseerd.
archive.ph/632uZ

nl.wikisage.org/wiki/Oussama_Atar

Uit laatste link,dezelfde zieligdoenerij om zulke schurken hier weer heen te halen.Velen hebben het niet overleefd

"In 2010 ontving zijn familie een verontrustende sms: 'mijn toestand verergert, ik verlies nu al maanden bloed en ben veel vermagerd'. Volgens zijn familie had Atar nierkanker. Ze eisten dat toenmalig Belgisch minister voor Buitenlandse Zaken Steven Vanackere hem zo snel mogelijk uit Irak zou weghalen en er werd in oktober 2010 een protestactie georganiseerd[1]. De campagne werd gesteund door verschillende Belgische politici, waaronder Zoé Genot (Ecolo), Ahmed Mouhssin (Ecolo), Ahmed El Khannouss (cdH) en Jamal Ikazban (PS)[2]. Ecolo-politicus en advocaat Vincent Lurquin bepleitte de zaak en in 2012 werd o.a. door druk van de Belgische regering Atar vervroegd vrijgelaten. "

Toen IS na overgave bij elkaar zat in een kamp hadden we er een bom op moeten gooien. Deze IS terroristen doen niet onder voor nazi beulen. Daarom mogen ze nooit mee vrij komen, de doodstraf is de enige juiste oplossing. Ruim ze daar maar in stilte op.

Das dan minister van Justitie en wil hoogste politieke baas in NL worden ze heeft van de blinddoek van vrouwe justitia een hoofddoek gemaakt. met alle ellende die dat met zich mee brengt.

De verkiezingen gaan tussen Dilan, Pieter of Frenske wordt. Dan is de keuze snel gemaakt: Dilan for President. Bij gebrek aan beter.

Dat is dus de PvdA. President van de armoe. Een nieuwe aflevering van de TROS serie flikker het land naar de kloten.

Wij hebben haar allemaal in dat filmpje op het Binnenhof zien lopen. Die komt er bij Kim Holland niet eens in voor het kegen van de vuilnisbak.

Dit had moeten gebeuren: Afmaken ter plekke ............ maar Trump beliste anders en trok de tropen terug.

Defense Secretary Jim Mattis: "Our intention is that the foreign fighters do not survive the fight to return home to North Africa, to Europe, to America, to Asia, to Africa," he said. "We’re not going to allow them to do so. We’re going to stop them there"

www.defense.gov/News/News-Stories/Art...

Heb haar best hoog zitten maar het blijft VVD. Da's draaien en verdraaien tot de verkiezingen achter de rug zijn. Gaat zo'n liegende haatbaard hier gewoon naar toe, sluiten we geen grenzen en blijven we dik 60k pp pj per statushouders uitgeven, wordt 'Groningen' nog steeds getraineerd, blijven er nog steeds honderden kids en statushouders geestelijk mishandeld...

En maken we van oplosbare problemen nog steeds crises omdat we Brussel en eigen pluche zo belangrijk vinden.

Geen compromis sluiten, of daar berichten of paspoort inleveren. Hier niet berechten, kost het alleen maar geld. Weer typisch VVD om compromis te sluiten.

Die gladjakker Rutte bracht z'n gelieg en loze beloftes iig nog op z'n manier dat het (lange tijd) geloofwaardig overkwam maar bij die Dilan komt het zo ingestudeerd en amateuristisch over dat je meteen afhaakt.

Die Rutte zou als autoverkoper gouden tijden beleven. Die Dilan kan nog geen gebruikte fiets verkopen.

Pas maar op als straks een bepaalde saab op mark(t)plaats aangeboden wordt

Dat zal iedereen met je eens zijn.
Maar hoe hou je ze buiten als ze daar niet berecht worden?

Afmaken !!

Retired General en toenmalig Defense Secretary Jim Matt had het volgende plan maar Trump trok de troepen terug.

" The campaign against the group in Iraq and Syria has shifted from attrition tactics to annihilation tactics. "Our intention is that the foreign fighters do not survive the fight to return home to North Africa, to Europe, to America, to Asia, to Africa," he said. "We’re not going to allow them to do so. We’re going to stop them there and take apart the caliphate."

www.defense.gov/News/News-Stories/Art...


Ik hoop van harte dat jij ook geen kleine struisvogeltjes op deze wereld hebt neergezet. Dan liever kleine zwellevertjes,

"Wij willen geen "persoonlijke afwegingen", maar gewoon de toezegging dat deze extremisten hun NL-paspoort verliezen, een inreisverbod krijgen en het verder maar uitzoeken in die woestijn van ze.''

Enig juiste oplossing. Er had collectieve intrekking van het Nederlanderschap moeten plaatsvinden, zodat ze alleen hun Marokkaanse - of Afghaanse, of Turkse, etc - nationaliteit overhielden en daarnaartoe konden worden uitgezet, of op eigen gelegenheid er naar toe konden.

Intrekking van het Nederlanderschap en ontzegging van de toegang tot de Nederlandse samenleving zou door die lieden ook als een echte straf ervaren worden, in tegenstelling tot zo'n 'slap on the wrist' - of zelfs dat niet - waarmee ze er hier steevast wegkomen.

En al dat gelul van de deskundologen dat ze anders 'onder de radar' zouden terugkomen om aanslagen te plegen, is niet meer dan dat: gelul. Ja, een paar zouden er wellicht in slagen om onder de radar Nederland binnen te sneaken, maar daar moeten ze dan wel heel veel moeite voor doen (met betaling van mensensmokkelaars, etc), en eenmaal hier, hoe lang zouden ze dan onder de radar kunnen blijven? Een maand zou ik al een hele prestatie vinden. Want ze kunnen nergens aanspraak op maken, omdat ze overal meteen door de mand zouden vallen.

Maar ja, Dilan kan wel weer dapper roepen dat ze die lieden hier niet wil hebben, ik zie haar nog in talkshows ca 5 jaar geleden hetzelfde betogen mbt die jihadbruidjes en hun kalifaatkinderen. En er zijn er nog nooit zo veel 'opgehaald' als 'on her watch' als MinJus, dus ja........

Nou, Après, het kan wel, het is in een aantal gevallen ook gebeurd. En hoe het precies zit weet ik ook niet. Het zal iets te maken hebben, vermoed ik, dat er concrete aanwijzingen/bewijzen zijn dat een bepaalde persoon op een of andere wijze 'actief' was als ISer.

Ik dacht dat er momenteel een zaak gaande was tegen één van die 12 opgehaalde ISers plus kinderen, die Nederland uit wil zetten naar Afghanistan. En het bekendste geval - althans bij mij - is van die Fatima uit Tilburg, die eind 2019 - samen met 'Mooie Angela' door Turkije op een vlucht naar Amsterdam is gezet, onder hevig protest van Nederland, want van die Fatima was het Nederlanderschap inderdaad al ingetrokken. Turkije had natuurlijk gewoon schijt aan de Nederlandse protesten, en nu zit die Fatima alweer 4 jaar in Nederland. Ik las een hele tijd geleden dat ze de intrekking bvan haar Nederlanderschap ging aanvechten, maar sindsdien heb ik niets meer vernomen hoe eea is afgelopen.

Het kan dus wel. Of 'collectieve intrekking' - wat ik bepleit - juridisch mogelijk is, weet ik niet, maar wat ik zo vaak in dit soort gevallen zeg: maak dan als de wiedeweerga (nood)wetgeving die het wel mogelijk maakt. Er was destijds toch ook heel snel noodwetgeving voor die avondklok tijdens corona? Dus waarom kan dit dan niet?

Tsja, dat is democratie, en daar sta ik in principe achter. Democratie is niet dat iedereen in alles zijn zin krijgt. Ik heb bij de laatste TK verkiezingen op JA21 gestemd omdat ik mijn opvattingen mbt immigratie en asiel - en deze 'terughaal-problematiek' van ISers - het best vertegenwoordigd zie. Maar ja, met 3 zeteltjes is je macht en invloed beperkt. Als we na 22 november een kabinet Timmermans I krijgen, zal ik me daar - tandenknarsend en vloekend - bij neer moeten leggen; dan vinden blijkbaar heel veel mensen in Nederland iets anders dan ik vind. Het zij zo.

▼ 2 antwoorden verborgen

We hebben net 13 jaar ellende met Mark Rutte achter de rug, en u houdt de VVD als optie open? Dat kunt u niet menen.

Ik heb de vvd nooit een optie gevonden. Ik was 10 of 11 jaar, of zo. Besef. Rare partij, en die lieden die er op stemmen.
Meestal bange mensen.
“Er is geen alternatief!”
Beter kijken helpt.
Soort Stockholm syndroom denk ik.

▼ 1 antwoord verborgen

Slap verhaal. Na 10 jaar gedraai van de VVD haak ik nu af. Wordt een anti-stem. PVV ofzo. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou denken.

VVD heeft teveel beloftes gebroken in het verleden en nu proberen ze met stoere taal zo voor de verkiezingen het electoraat te paaien.
Zodra de race straks weer gelopen is en de formaties gaan beginnen hullen ze zich weer in stilzwijgen en draaien ze als een blad aan een boom om.
Dit hebben we nu al zo vaak meegemaakt met dit VVD glibbers.

PVV wil samen met D66 en GL de spaartax verhogen, ook de PVV wenst de citroen verder uit te knijpen.

Denk het vvd-glimlachje en het zachte stemmetje even weg en luister alleen naar wat ze zegt.
Dijkhoff was echt wel een stuk scherper.

Als Dijkhof lijsttrekker had willen worden hadden ze absoluut voor hem gekozen maar hij kiest voor zijn gezin. (Groot gelijk overigens) Jammer voor de VVD want dat was echt een slimme en evenwichtige kerel.

▼ 2 antwoorden verborgen

Mark Rutte was een paar dagen geleden bij de VN.
Hij zal vast een heleboel dingen beloofd hebben waar wij hier in Nederland niets over te horen krijgen.
En ga er maar van uit dat hij ook beloofd heeft om de mannelijke IS terug te halen.
Hij was niet voor Nederland bij de VN, hij was daar om te solliciteren. En wat is er nou mooier dan bij je sollicitatie meteen een VN mandaat uitvoeren.

Kan je ons vertellen, als vvd versteher zijnde, wat die afweging is?

Kiezen om terroristen die ongekend ernstige oorlogsmisdaden hebben begaan hierheen halen is werkelijk te zot voor woorden, moreel volkomen failliet. Maar goed; dat is vvd beleid.


-
Geen wonder, als je ziet hoe veel geld ze namens ons allemaal krijgen.

Je weet niet of de kippetjes zich rustig houden, bovendien is het fundamentele haat en onze vrije samenleving aanvallen kan voor deze mensen altijd, ook als het jaren duurt.

Verzamelen van bewijs bleek bij die kippetjes ook zeer lastig. Kippetjes suggereert dat het domme gansjes zijn, maar het zijn gewoon hardcore oorlogsmisdadigers die wisten wat hun mannen deden die in Raqqa en andere IS steden de vermoorde mensen aan palen zagen hangen, op straat zagen liggen. Deze vrouwen hebben slaven gehouden, zelf mensen vermoord. Dat is de rode draad van deze IS vrouwen en de een deed meer dan de ander. Bewijzen lukt niet hier en die mannen zijn erger.
Hierheen halen zal tot een fopstraf of geen straf leiden. Onze rechters interesseert het ook niet.


Tegen beter weten in hoop ik nog altijd dat er een ontsnappingsclausule te vinden is.

▼ 13 antwoorden verborgen

Wat zijn die rare lichtgevende blokken bij WNL op zondag.
Is dat tegen de muggen of zo?

Dilan over een tweet van Geert Wilders: "belachelijke tweet".

Maar, ze is na die tweet dus wél de procedure voor afstand gestart om afstand te doen van haar Turkse nationaliteit!

Nou, zo'n belachelijke tweet was het dan dus niet!

De VVD pikt wel vaker populaire standpunten van de PVV na ze eerst afgekraakt te hebben.

:
Iedereen die zijn/haar Turkse nationaliteit heeft ingeleverd IS een Nederlander.

(met een niet-NLse achtergrond maar zonder dubbele nationaliteit).

:
Ja natuurlijk. Maar voor mensen die Erdo-Turk (in Turkije) zijn met nationalistische trekjes kunnen dat anders zien.

:
Klopt, en in eerdere interviews heeft ze ook verteld dat de bedreigingen aan haar adres onder andere ook uit die hoek komen. Dat toont m.i. hoe Erdogan op allerlei manieren de NLse politiek beïnvloedt, intimideert en infiltreert. Erdogan's neo-ottomane geopolitiek agenda wordt onderschat, door politici in NL en andere EU landen.

▼ 7 antwoorden verborgen

Voordat ze minister werd zat ze elke ochtend bij WNL met hetzelfde verhaal. Ik noemde haar altijd "het keffertje" en dat doe ik nog steeds. Sorry, repost - ik kon het niet laten.

Dat ze alle getuigen vermoord hebben maakt de kans niet groot dat ze hier de straf krijgen die ze verdienen.
Die schijnheilige koppen en goedkope leugens in de documentaire van Sinan Can, walgelijk.
Laat deze teringlijers maar lekker berecht worden door het land waar ze hun gruwelijke misdaden begaan hebben.

Zolang het gedachtengoed van IS rondgaat bestaan ze nog...
Dat blijkt maar weer.

Ja idd.
En niemand heeft gevochten en gemoord.
De een werkte in de bakkerij, een ander op de communicatieafdeling en weer een ander deed de was..

De Koerdische vrouwen hebben hem wel van jetje gegeven tegen de IS.
Die IS-mannen vinden het ook niet een prettig idee om door een vrouw te worden omgelegd.
Dan gaan ze niet naar de hemel of zoiets, daar was iets mee.

De vvd is een volstrekt onbetrouwbare partij, volledig immoreel en die gaan na de verkiezingen gewoon met Timmermans terroristen terughalen, rampzalig klimaatbeleid uitvoeren, boeren onteigenen, kansloze migranten binnenhalen.

Ja maar dit waren ISIS administratieve medewerkers en koekjesbakkers, dat is toch geen probleem?

Vanaf het moment dat we met IS geconfronteerd werden bleek ons rechtssysteem er niet tegen opgewassen. Te weinig mogelijkheden om in te grijpen, fopstraffen etc., maar er is sindsdien niets ondernomen om ons weerbaarder te maken. Als morgen IS weer de kop opsteekt, gaan we net zo hulpeloos zijn als de vorige keer.

Nog los van het feit dat deze gedegenereerden geen plaats meer verdienen binnen onze maatschappij, lijkt het mij waarschijnlijk dat de straffen in Syrië beter zijn afgestemd op de misdaden die zij hebben begaan.

Ik ben wel van mening dat ze kort gestraft moeten worden. Zo'n straf kan binnen 24 uur ten uitvoer worden gebracht.

Er was gisteren meen ik al een tegel over in het café denk ik: iemand had het over de Mossad die de terroristen van München opgespoord hebben en gedood en dat later ook met andere plo terroristen wel deden.
Het is in principe niet wat je wil in een rechtsstaat, maar dit tuig laten ze met de regels hier gewoon lopen en dat kan echt niet. Suggestie van hetzelfde maar doen begrijp ik wel, maar of het op termijn wijs is?

Laat ze daar, betaal mee aan proces en straf want het klopt dat dit “onze” moslims zijn die daar gruwelijk zijn gaan moorden, martelen en vernielen. Zoals Mickey zegt; ze zullen daar een realistische strafmaat hanteren.

:
Kijk, dat is nou polderen op z'n best: wij nemen onze verantwoordelijkheid maar houden dat geteisem buiten de deur, de Syriërs krijgen rechtvaardigheid. (Diep in mijn hart geef ik de voorkeur aan de oplossing van @goedverstaander, maar ja, wij zijn nu eenmaal geciviliseerd.)

Het interesseert me geen bal hoe het met Nederland gaat zolang het maar met mij goed gaat en daarom stem ik VVD. De groeten allemaal. Gaaf land.

We hebben als zelfbenoemd beschaafde samenleving geen passende straffen meer voor onbeschaafde beesten, laat ze daar lekker creperen met hun mislukte plan.

: helaas wel bij verkiezingen gesteund door nog te veel landgenoten die hun ogen echt niet open hebben voor wat het voor de komende generaties in Nederland betekent.

Voor altijd weg met die misdadigers.
En voor wat betreft mw Dilan, wil ik de avondlui hier ook het briefje van Jan niet onthouden: www.buttkicken.nl/briefje-van-jan-aan...

De VVD in een notendop.
Veel beloven en weinig geven, denken die sukkels van de VVD. Het meest zorgelijke is wel dat ze nog steeds vrij hoog in de peilingen staan en zich onaangetast voelen. Er zijn dus nog hele volksstammen die zich zonder enige lubricatie keihard laten nemen door die club jokkebrokken.

Die 1000 euro hebben we niet gekregen. Maar sommige mensen, geen vdd-stemmers overigens, hebben daar een veelvoud van ontvangen. Zomaar gratis voor niets.

De vrouwen willen we niet, de mannen willen we niet. Gewoon lekker in dat gevangenenkamp laten. De straf die ze toekomt. Waarom zou ik recht en genade prediken voor deze beesten?

Waarom zouden we hun eten, onderdak en uitkering betalen? Welk belang van Nederland en de Nederlanders is daarmee gemoeid?

:
Dat is nog wel het minst relevante.
Zijn het martelaars en slapende cellen of niet.

@AdvocatusDiaboli nog een reden om ze lekker bij die Irakezen te laten. De kans dat ze daar een straf krijgen van meer permanente aard is oneindig veel groter dan hier in Policorië.

▼ 5 antwoorden verborgen

echt, iedereen die nu nog VVD. stemt. hang je ballen aan de waslijn ofzo

Ach, we kennen de trackrecord van de VVD wanneer het om nakomen van beloftes gaan. Kun je nagaan wat het betekent wanneer ze stellen iets niet te kunnen beloven.

politici op televee.

70% hoe je eruit ziet
20% hoe je het zegt
10% wat je zegt.

Maakt het jezelf makkelijk.
Niet naar kijken, alleen luisteren.
Dat scheelt al 70% van de onzin.
Dan nog even door die 20% van het stemgebruik heenluisteren.
En kijken wat het echte verhaal achter de woorden is.
Als dat er is.

Haal je ze niet dan regelen ze het zelf wel.
Als je het weet kun je ze in de gaten houden.

: Ze lopen daar nu echt niet vrij rond hoor. We kunnen beter de berechting (en eventuele terechtstelling) ter plaatse financieel mogelijk maken.

:
Dat is een misvatting. Ze moeten daar berecht worden en dat kun je toch ook in de gaten houden. Waarschijnlijk worden dat forse straffen of erger. Hier kunnen we dat niet.

:
Dat berechten daar gaat niet gebeuren.
Is een leuk idee maar kansloos.

Weet je hoeveel mankracht het kost om 1 persoon fysiek te volgen 24/7 ? Onmogelijk om al die gasten in de gaten te houden.

:
Je kunt het in ieder geval proberen.
Als ze via via stiekem tergkomen wordt het nog lastiger.

▼ 4 antwoorden verborgen

Hoe lang moet je in China wonen voordat je jezelf Chinees mag noemen?

Twee avonden aanschuiven bij De Lange Muur in Schubbekuttenveen volstaat al.

@Mr_Natural
Hij is al generaties lang een Chinees en dat weet jij ook. Lol!

Dilan maakte van de week in haar speech op het VVD congres een 'grap' over haar afkomst. 'een ajacied in Rotterdam'

Nou dat was dikke pret in de volggevreten zaal.

Zo spontaan kwam die grap ook bij haar op, totaal niet ingestudeerd. En Rutte lag in een deuk.

Volgevreten? U bent niet in de war met Timmerfrans, de messias van Maastricht?

Geen idee of je die lui kunt weigeren, zover gaat m’n internationaal juridische kennis niet, maar ik kan mij voorstellen dat Syrië die teringlijers kwijt wil, zoals wij criminele illegalen Marokkanen willen uitzetten.
Syriëgangers zijn veelal gasten uit Dubbelpaspoortië en dus ook “Nederlander” zijn.
Denk dat Dilan een beetje in een spagaat zit, maar kun je het haar straks kwalijk nemen als de rechter heeft beslist?

Dat is inderdaad wel iets, ze zitten daar met het tuig uit Europa. Een deal met Syrië en Irak zou echter wel kunnen; laat ze die oorlogsmisdadigers daar veroordelen en dan is de volgende stap dat wij bv betalen voor hun gevangenisstraf daar. Vind ik helemaal niet erg. Desnoods dan terughalen en hier de straf uitzitten. Meer luxe voor het tuig, maar dan wel de straf (levenslang bedingen) laten uitzitten.

De rechter legt niet op dat ze teruggehaald moeten worden, het enige waar de rechters mee dreigen is dat ze anders niet vervolgd worden.

"maar ik kan mij voorstellen dat Syrië die teringlijers kwijt wil, zoals wij criminele illegalen Marokkanen willen uitzetten."

Die Syriërs hebben hetzelfde probleem als wij: Marokko neemt ze niet terug en weigert medewerking aan terugkeer.

▼ 2 antwoorden verborgen

"We hebben het verzaakt als internationale gemeenschap, als Europese gemeenschap.
Ik ben in steden geweest waar het bewijsmateriaal over de straten verspreid lagen.
Bij het openen van het massagraf werden geen DNA-monsters genomen, er zaten nog privé-spullen van mensen in hun zakken.
Nu is het heel moeilijk om bewijs te verzamelen.
Het enige wat het OM heeft zijn 3 WhatsApp gesprekjes en 3 foto's die gepost zijn om social media.

Dus je weet al, dit leidt tot niks."

"Of gaan we ze berechten met de kans dat ze snel op vrije voeten komen en dan heb je het over 15 man die 24/7 in de gaten moet gaan volgen.
Er hoeft er maar 1 te zijn die allerlei ideeën heeft"
www.bnnvara.nl/khalidensophie/videos/...

'ex' IS-sers kunnen ook het spel gewoon meespelen.
'ik heb alleen een administratieve functie gehad'
'ik heb alleen koekjes gebakken'
En zeggen wat je wil horen.
Een soort slapende cellen.
Over een tijdje komen ze weer vrij en dan gaan ze weer verder met hun plannen.
Helemaal als het martelaren willen worden.

Eigenlijk zit er maar een ding op. Dat zeggen is je eigen doodvonnis.

Slappe hap die "Iron Lady".

Sowieso zat ze volle holle kreten vanmorgen bij Nieman.

Ik vind haar een wandelend cliché, en ook niet geloofwaardig. Als kamerlid overal roepen dat ze perse daar moeten blijven en nu op slinkse wijze ze terughalen.

Ze claimden beiden 'administratieve taken' voor IS te hebben gedaan. Hoeveel SS' ers en Kapo's claimden hetzelfde totdat ze door overlevenden werden herkend als verschikkelijke beulen. Graag lekker daar weg laten rotten aub. Zij hebben NL de rug toegekeerd, nu moet NL hetzelfde doen.

Beetje bidden en vasten.
Maar als gelovigen zich in een cocon zich terugtrekken om te ontsnappen aan de cognitieve dissonantie en zelfs in de gemeenteraden tegen de wetten willen ingaan, wordt het ander verhaal.
Dan hoort het niet meer Nederland.
En dan... wat gaan we dan doen...
Dan raken we in de war.

Nee. Niet in NL. En niet in de EU.
Het blijft een import-religie.

(net als het christendom hoor, for that matter).

Heel, heel vroeger wilde deze jongen voor de RAF werken. Ging niet, want andere mogendheden en zou Nederlandse nationaliteit direct verliezen.
Inmiddels zit mini Schizo in een ander land en wil daar werken voor diens strijdkrachten... moet eerst even afstand doen van Nederlandschap.
Het nogal vreemde argument is dacht ik dat die is geen erkende strijdmacht was.
Dan mag het blijkbaar wel, je nationaliteit behouden.

Nee. Niet meer. Daar is tegenwoordig (sinds 1985 meen ik) voor nodig dat de desbetreffende vreemde krijgsmacht direct in oorlog met Nederland is. En wettelijk gezien is IS dat niet.

: Die keur ik goed. Het zijn echt allemaal mensen die willen deugen maar dit landje straks nog onleefbaarder maken voor mijn tiendochter. Stem ze weg!

Gezien, Dilan heeft alle standaard riedeltjes goed ingestudeerd, nou alleen nog afleren niet zo zelfvoldaan te doen, vind het geen topper.

Toppers gaan per definitie niet de politiek in…

Den Haag is voor prutsers, zelfingenomen, egocentrische, 1-celligen die niets anders kunnen. Met als hoge uitzondering Omtzigt….

Trap niet in de leugens van de vvd, een partij die al jaren een linkse agenda uitvoert. Alles voor de mooie baantjes en dat is vooral in de EU en dat is een nieuw linkse bureaucratie.
Steeds dat trucje van voor de verkiezingen ferme toon aanslaan en daarna binden draaien ze links bij.

Het vvd-GS-webcareteam schittert door afwezigheid. Hoe niet verrassend.

Die zijn aan het overleggen hoe de hypocrisie van hun partij te verdoezelen. Ik gok iets met: dom rechts, tokkies, plebs en “ja maar Lientje dan”.

Hier straffen is kansloos. Deze mensen denken in generaties, in een vorm van religieus fanatisme dat al veertien eeuwen eindigt in een doodscultus. Vraag het ze anders ff zelf: www.youtube.com/watch?v=eD7hDRTWKjY&a...

Dit ga je niet oplossen met een strafzaak, een korte celstraf en een reclasseringstraject. Deze mensen zijn volledig gehersenspoeld, en vatbaar om opnieuw geronseld te worden.

Dat kost de 'liberalen' zomaar de helft van de gepeilde zetels. Geen slimme zet dit.

Welke liberalen. Er zitten bij de VVD geen liberalen, enkel rechts-conservatieven. En Dilan is enkel een opportuniste waarbij ik me afvraag of ze überhaupt weet wie Thorbecke was.

@Red shirt | 24-09-23 | 20:36: Zet uw eerdergenoemde brilletje even recht. Het staat tussen aanhalingstekens. Mocht u onverhoopt nog op problemen stuiten dan lijkt een bezoek aan Eyewish me onvermijdelijk.

: Nee, die aanhalingstekens had ik gezien. Daar ging juist op verder.

Is er iemand niet doodmoe van die VVD eikels ?

Dit wordt uiteraard een herhaling van zetten, dat kun je de VVD wel toevertrouwen.

Journalist Sinan Can (geboren in Nijmegen, met een Turkse achtergrond)

'Ik denk dat ook heel veel moslims denken van laat ze alsjeblieft daar, we hebben hier gewoon geen zin in.'
www.bnnvara.nl/khalidensophie/videos/...

In zijn nieuwe docuserie Inside Kalifaat gaat het over Nederlandse IS-sers in de gevangenis.
Bizarre gasten zijn dat.

Hij heeft nog meer docu's gemaakt rondom dit onderwerp.
Zijn te herbekijken

'De Lokroep (3 delen)' over de radicale islam in Nederland
'Staatsvijand nr. 1' over Samir A. en de Hofstadgroep van Mohammed Bouyeri
'Bloedmineralen' Hoe Afghanistan veel verdient aan grondstoffen
'Retour Kalifaat' over Europese IS'ers
'Breuklijnen' de banlieues van Europa
'De Laatste Zoon' de laatste Jood van Afghanistan.

Algemene resulterende indruk : Nederland is naïef.

'Ik denk dat ook heel veel moslims denken van laat ze alsjeblieft daar, we hebben hier gewoon geen zin in.'

Zelf denk ik dat helemaal niet. Een paar jaar geleden hoorde ik Kuzu van DENK voor de camera zeggen dat al deze lieden ''een tweede kans'' verdienen, en volgens mij vindt de overgrote meerderheid der 1,5 miljoen hier aanwezige moslims dat, waarvan weer een 'significant' percentage überhaupt niet vindt dat deze lieden iets verkeerds hebben gedaan (zoals zij dat zelf ook allemaal niet vinden; zij vinden eigenlijk dat ze totaal geen straf verdienen, maar zien dat als een te betalen toegangskaartje tot de sociale huurwoningen, het gratis geld, de voorzieningen, en de algemene welvaart van Nederland).

En bovendien, als er al moslims zijn die zo denken als Sinan Can denkt dat ze denken, waarom hoor je lieden dan helemaal nooit? Niet in de media, niet op tv, niet door artikelen in de kranten? Je hoort ze niet omdat ze er niet zijn.

Bij verstek veroordelen. Van bijna alle kun je nederlanderschap intrekken en verklaar je ze persona non grata.
Kun je ze hier gewoon berechten zonder ze ooit nog binnen te laten

Keiharde, zogenaamd en alleen als, de camera's draaien, aanoak van mevrouw Föhn. Consequent als een echte VVd'er: niet dus. Zucht, en nu weer gratis zendtijd door een hielenlikkende Huys.

Ze hebben geen zin om elke week ergens anders te wonen net als Wilders.


Dan heb je geen ruggengraat. En ipv de daders civielrechtelijk te vervolgen kun je ze ook voor de krijgsraad brengen als zijnde terroristen. Helaas hoor je nog maar weinig van de "waar on terror".

: Laat maar, de krijgsraad is al sinds 1991 overgedragen aan de rechtbank in Arnhem.

▼ 2 antwoorden verborgen

VVD mongolen weer. Mogelijk gemaakt door achterlijke VVD stemmers. Wat zullen ze trots op zichzelf zijn met hun speknekkken en afgestreken gezichten.

In het interbellum werden sprekende spotprenten gemaakt van Duitse speknekken. De geschiedenis herhaalt zich.

REAGEER OOK