Netherlands

Zo krijg je zeker weten blije gezichten op 5 december

Pepernoten, sinterklaasliedjes uit de speakers en een zak vol cadeautjes. Pakjesavond blijft een heerlijk avondje, ook al geloven je kinderen allang niet meer in de goedheiligman. En met deze (cadeau)tips weet je zeker dat ze heel tevreden gaan slapen. En jij ook.

VIVA samen met Vodafone

Het gezelschap is mogelijk wat kleiner dit jaar. Grote kans dat opa en/of oma vanwege corona thuis moeten blijven. Maar dat betekent niet dat je ze over moet slaan. Maak iets lekkers voor ze, laat hun favoriete parfum bezorgen of bel aan met een (jute) zak vol cadeaus.

Maak weer eens surprises

Surprises maken, het kost misschien wat tijd en hoofdbrekens maar wat is het leuk als ie daar dan staat op 5 december! En dit jaar leent zich toch perfect voor een ouderwetse knutselsessie? We zijn zo veel thuis. Dus hop, laat je creatieve brein zijn werk doen, verzamel die knutselspullen en zet iets moois in elkaar.

Laat je kinderen een afspeellijst samenstellen

Waar jij misschien een beetje bent blijven hangen in de sinterklaasliedjes van weleer, kennen kinderen ook de nieuwste varianten. Of misschien willen ze wel heel iets anders horen deze avond. Laat je verrassen en vraag je kind(eren) een gezellig afspeellijstje te maken voor 5 december.

Kies een cadeau waar ze echt blij van worden

Tijdens pakjesavond gaat het er niet om zoveel mogelijk cadeaus te geven en te krijgen, maar iets te vinden waar ze echt bij van worden. Zijn jouw kinderen rond de 10, dan kun je ze bijna niet blijer maken dan met beltegoed voor hun mobieltjes. Zodat ze weer lekker kunnen appen, snappen, bellen en video’s streamen. Bij Vodafone Prepaid heb je nu de 10 = 20 actie waarmee je beltegoed bij opwaarderen gratis verdubbeld wordt (bij zowel 10,- als 20,- opwaarderen). Dat is dus dubbel feest!

Begin op tijd!

Wachten duurt lang en helemaal als het op sinterklaascadeautjes is. Begin dus lekker op tijd en maak iets makkelijks voor het avondeten. Good old snert? Jaaa, lekker! En het slikt lekker makkelijk weg als de zenuwen het toch dreigen over te nemen. En hoe eerder je begint, hoe kleiner de kans dat ze moe en misschien een tikkie vervelend worden.

Ja, begin ook op tijd met inkopen

Over op tijd beginnen gesproken, doe jezelf een lol en wacht niet tot het laatste moment met cadeaus shoppen. Want stress, want druk, want grote kans dat het cadeau wat je zoekt is uitverkocht. De Vodafone verdubbelingsactie is al begonnen en het extra tegoed is 30 dagen geldig na activering. Wat houdt je nog tegen om nu al dat beltegoed van zoon- of dochterlief op te waarderen.

Moet lukken zo toch, met dat heerlijk avondje? Veel plezier!

Meer over de Vodafone actie
De actie van Vodafone Prepaid loopt tot 10 januari. Daarna wordt je tegoed niet meer verdubbeld. De verdubbeling geldt alleen bij opwaarderen met 10 of 20 euro. Het gratis extra tegoed is 30 dagen geldig nadat je het geactiveerd hebt.

Wil jij je kind 5 december blij maken met extra beltegoed? Ga naar de winkel of vodafone.nl/prepaid.

Football news:

West Ham heeft 33 miljoen euro geboden voor en-Nasiriyah. Sevilla weigerde West ham United in Januari de Sevilla Youssef al-Nasiri te verwerven. De Londenaren boden 33 miljoen euro samen met bonussen voor de 23-jarige Marokkaan, maar de Spaanse club weigerde, volgens Estadio Deportivo. Volgens een bron zal Sevilla aan het einde van het seizoen waarschijnlijk En-Nesiri verkopen om hun financiële situatie te verbeteren. West Ham, op zijn beurt, voor het sluiten van de winter transfer venster zal het aanbod te verhogen tot 40 miljoen. Met 12 doelpunten in 19 wedstrijden van het seizoen La Liga deelt en-Nesiri de kop in de goalscoring race met Luis Suarez (Attico). Meer informatie over de statistieken vindt u hier
Gattuso op 1:3 met Verona: je kunt niet zo spelen als Napoli wil terugkeren naar de Champions League
Sobolev op tedesco in Spartak: misschien zullen we het seizoen goed eindigen, en hij zal willen blijven
Liverpool ligt dicht bij de transfer van de Engelse U16 striker Gordon voor 1+ miljoen pond.Liverpool is dicht bij de aankoop van Derby striker Kade Gordon. In de strijd voor de 16-jarige speler van het Engelse U16 jeugdteam liggen de Merseysiders voor op Manchester United en Tottenham, meldt The Telegraph. Volgens de bron wordt de overdracht van Gordon geschat op meer dan 1 miljoen pond. Hij maakte zijn debuut voor Derby op 29 December 2020 in de wedstrijd tegen Birmingham (4-0) in de 89e minuut
Simeone on the leadership of Attico in La Liga: we denken alleen maar aan de volgende tegenstander
De voormalige verdediger van Inter, Schelotto, is verhuisd naar Argentijns racen
Kramaric scoorde het 74e doelpunt in de Bundesliga, waardoor Olic ' s record onder de Kroaten werd verbroken