Netherlands

ZIEN: zo mooi wonen Sven Kramer en Naomi van As straks

Sven Kramer en Naomi van As

Na jaren van ellende is het eindelijk zover… de rietgedekte villa van Sven Kramer en Naomi van As is bijna klaar.

Het is al vierenhalf jaar geleden dat Sven Kramer aan de Amstel in Amstelveen een oude boerderij kocht. Van zijn spaarrekening maakte hij 2,1 miljoen euro over, maar dat bedrag was alleen voor de grond, zo bleek. De oude boerderij ging tegen de vlakte en toen gebeurde er heel lang niets. Inmiddels is aan de Amstel een moderne, rietgedekte villa verrezen met schoorsteen, diverse dakramen en grote glaspartijen. Zo profiteren Sven en zijn vriendin Naomi van As optimaal van het fraaie uitzicht over de weilanden. Ook is er een bijgebouw, eveneens rietgedekt. Het geheel ziet er bijzonder fraai uit, alleen het dak van het huis moet nog worden afgemaakt.

Tegenslag

Het was de bedoeling dat ze hun nieuwe villa al hadden betrokken voor de geboorte van dochtertje Kae, maar dat lukte niet omdat de oude boerderij exact moest worden nagebouwd. Dat wilde de drievoudig Olympisch kampioen niet. Een architect maakte tekeningen voor het koppel en legde die voor aan de gemeente Amstelveen. Die stelde dat de boerderij niet zomaar mocht worden vervangen door een luxe villa. Dit proces sleepte maar liefst twee jaar voort. Gelukkig kwamen Sven en Naomi er uit met de gemeente, die bereid was ‘om een omgevingsvergunning af te geven in afwijking van het bestemmingsplan om daarmee de bouw van één vrijstaande woning met twee parkeerplaatsen mogelijk te maken’. Alleen toen kwamen de stikstofcrisis én de coronacrisis… Nu lijkt echter niets de oplevering meer in de weg te kunnen staan!

Sven Kramer 4

LEES OOK:

SYLVIE MEIS DEELT PRACHTIGE FOTO’S VAN DROOMBRUILOFT

ZIEN: ANDRÉ HAZES EN ZOONTJE ZINGEN DUET

CAROLINE TENSEN: ‘IK WIL ZÓ GRAAG OMA WORDEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen

Football news:

Ik hoop dat Alaba een contract tekent met Bayern. Onze club is een van de beste ter wereld
Messi gaf Barca alles, bracht ze naar de top. Hij werd niet behandeld op de manier die hij verdiende.De voormalige Argentijnse Internationale Diego Maradona deelde zijn mening over het verhaal toen Lionel Messi Barcelona wilde verlaten
Ik hoop m ' n stempel op Juve te drukken. We zullen grote resultaten bereiken
De Coach van Benfica: Ik wil niet dat we eruit zien als de huidige Barcelona, Het heeft niets
Ik ben gelukkig in Manchester City. Ik hoop hier te blijven
Fabinho zal niet spelen met West ham als gevolg van blessure
Maradona was de beste in zijn tijd. De beste Messi